Πρώτο βήμα για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου Ομόνοιας

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης Γεώργιος στη συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στην Αθήνα, επέδωσε στον κ. Αγγελίδη την έγγραφη θετική γνωμοδότησή του, για να κατατεθεί ο φάκελος του έργου στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I” του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταμπουλή Αφροδίτη για τη μεγάλη τους συμβολή στη μέχρι τώρα εξέλιξη της προσπάθειας για την υλοποίηση του έργου του κολυμβητηρίου της Ομόνοιας , όπως επίσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον σύμβουλο του Υφυπουργού κ. Μπουτίνο Αναστάσιο, ο οποίος αθόρυβα βοήθησε τα μέγιστα για το έργο αυτό.

Από εδώ και πέρα, δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, συνεχίζεται η προσπάθεια για την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I” του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι πριν λίγες μέρες ο Υφυπουργός Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης Γεώργιος υπέγραψε τη σύμφωνη γνώμη του για να υποβληθούν στο πρόγραμμά “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” και τα εξής δύο έργα:

α) “Κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Σκουτάρεως” προϋπολογισμού 362.903,23ευρώ και

β) “Προμήθεια ξύλινου δαπέδου και μπασκετών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών” προϋπολογισμού 112.000ευρώ.