Με επιτυχία η εκδήλωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των « 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών».

Την εκδήλωση παρουσίασε η Σελβίρα Ταλιουρίδου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας, η τ. Υπουργός κ. Κόλλια Τσαρουχά Μαρία, η Βουλευτής της Ν.Δ. ΠΕ Σερρών κ. Αραμπατζή Φωτεινή, εκπρόσωποι των Βουλευτών της ΠΕ Σερρών, ο Αντιπεριφερειαρχης ΠΕ Σερρών κ. Μωυσιαδης Ιωάννης , ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΚΜ κ Σπυρόπουλος Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης Πέτρος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ. Καρπουχτσής Κωνσταντίνος , ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ Γρηγοριάδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Μέγκλας Χρήστος, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου Παραγωγικότητας & Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ κ. Μαυρομιχάλης Χρήστος, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλες και μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ κ. Δημητριάδης Δημήτριος , οι Πρόεδροι ΕΣ Ξάνθης Ορεστιάδας Δράμας Θέρμης και Αντιπρόσωποι της ΟΕΠΕΚΜΘ, ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Κύρτσος Γεώργιος, οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι για τις Σέρρες κκ Χρυσάφης Αλέξανδρος , Αραμπατζής Θεόδωρος και Φωτιάδης Στέφανος , υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Η Έναρξη της εκδήλωσης έγινε από το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο “The voices” του Ωδείου Σερρών Βασίλη Ταπέ υπό την διεύθυνση της μαέστρου Αναστασίας Ταπέ.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, κ Μηλίγκα Κυριακή, κατά χαιρετισμό της ανέφερε μεταξύ άλλων τους Ιδρυτές του συλλόγου το 1919.

Στη συνέχεια ο κ. Χαλίογλου Τάσος, έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στο εμπόριο της πόλης των Σερρών από το 1919 έως και σήμερα. Το φωτογραφικό υλικό ήταν ευγενική παραχώρηση από το προσωπικό αρχείο του κ Τζανακάρη Βασίλη.

H Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών απένειμε τιμητικές πλακέτες στους επιχειρηματίες των Σερρών που διετέλεσαν Πρόεδροι από το 1996 έως 2017.

Στον κ. Παπαευαγγέλου Δημήτριο που διετέλεσε Πρόεδρος από το 1996 έως 1999. Την απονομή έκανε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών κ Μηλίγκα Κυριακή
Στην κ Παπαδοπούλου Φεβρωνία που διετέλεσε Πρόεδρος από το 1999 έως 2007. Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της ΕΣΕΕ κ Φιλιππίδης Παντελής.
Στον κ. Καπετάνιο Χρήστο που διετέλεσε Πρόεδρος το 2007. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ Μέγκλας Χρήστος
Στον κ. Καπετάνη Γεώργιο που διετέλεσε Πρόεδρος από το 2007 έως 2008.Την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλες και μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ κ. Δημητριάδης Δημήτριος
Στον κ Πρόβο Παναγιώτη από το 2008 εως το 2009
Στον κ. Βαγενά Νικόλαο που διετέλεσε Πρόεδρος από το 2009 έως το 2011. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ κ Μαυρομιχάλης Χρήστος
Στον κ Κεχαγιά Άγγελο που διετέλεσε Πρόεδρος από το 2011 έως το 2014. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος
Στον κ. Μπαλίτη Ιωάννη που διετέλεσε Πρόεδρος από το 2014 έως το 2017. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΟΕΠΕΚΑΜΘ κ Παντελής Φιλιππίδης.
Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στην μακροβιότερη επιχείρηση της Πόλης των Σερρών με την επωνυμία Χατζηζαχαρίου Όμηρος, την απονομή έκανε η Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ν. Σερρών κ Μηλίγκα Κυριακή.
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών πρόσφερε δώρο 2 πίνακες στους κκ Παντελή Φιλιππίδη και Δημητριάδη Δημήτριο που φιλοτέχνησε η Αννίτα Μηλίγκα.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΠΕΚΑΜΘ κ. Φιλιππίδης Παντελής απένειμε τιμητική πλακέτα στον Εμπορικό Σύλλογο Ν. Σερρών για τα 100 προσφοράς του στην ανάπτυξη του Ελληνικού Εμπορίου. Την πλακέτα παρέλαβε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ Μηλίγκα Κυριακή.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την εορταστική τούρτα του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 προς τιμήν των καλεσμένων η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών παραχώρησε μονοήμερη εκδρομή στη Λίμνη Κερκίνη.
Η πρόεδρος κ Μηλίγκα Κυριακή και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών ευχαριστούν θερμά τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ Γρηγοριάδης Παναγιώτης ο οποίος με τις γνώσεις του ανέλαβε την ξενάγηση και την ενημέρωση των προσκεκλημένων του Εμπορικού Συλλόγου Ν Σερρών στην Λίμνη Κερκίνη.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ Μέγκλα Χρήστο που στηρίζει πάντα την Διοίκηση του Συλλόγου και τον εμπορικό κόσμο των Σερρών.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών κ. Χατζηδημητρίου Αλέξανδρο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ Καρπουχτσή Κωνσταντίνο, το Ωδείο Σερρών Βασίλη Ταπέ, τον όμιλο ΚΑΝΤΖΑΣ και την Βιομηχανία απορρυπαντικών FLOS.