SMS.to μια πρωτοποριακή υπηρεσία της εταιρίας Intergo Telecom Ltd. στον τομέα του επιχειρηματικού SMS

Το SMS.to είναι μια πλατφόρμα εταιρικών επικοινωνιών η οποία δημιουργήθηκε μόλις λίγους μήνες πριν για να βοηθήσει τη χρονοβόρα και παρωχημένη αποστολή μηνυμάτων των επιχειρήσεων.

Είναι προϊόν της Intergo Telecom Ltd, μιας πλήρως αδειοδοτημένης εταιρίας μέσω του ΓΕΡΗΕΤ που προσφέρει πρωτοποριακές τηλεπικοινωνιακές λύσεις με έδρα την Κύπρο (Πάφος )που επιθυμεί να κατακτήσει την αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής.

Δουλεύοντας, αρχικά με SMS, αλλά με σχέδια για να προσθέσει σύντομα στις δυνατότητες της μηνύματα μέσω WhatsApp και Viber, το SMS.to σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενσωματώνουν όλες τις επικοινωνίες B2C(επιχείρηση προς πελάη) σε μια εύκολη πλατφόρμα διαχείρισης. Παρέχοντας ένα ισχυρό προγραμματιζόμενο API (Gateway, Viber & WhatsApp Gateway), το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με τα Workflows ή το λογισμικό CRM της εταιρείας, η χρήση της πλατφόρμας επιτρέπει και βοηθά την αποστολή:

Διαφημιστικών και Προωθητικών μηνυμάτων

Omni-channel notifications (Whatsapp, Viber, SMS)

OTP (one time passwords)

Ενημερώσεων συναλλαγών

Υπενθυμίσεων Ραντεβού

2FA (two factor authentication)

2 Way SMS ( αποστολή & λήψη SMS)

Έξυπνα Workflows – Action triggered notifications

Ωστόσο, αν και η αποστολή μηνυμάτων αποτελεί τον πυρήνα της πλατφόρμας αυτό δεν αποτελεί το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το SMS.to έχει ενισχυθεί από μια σειρά χαρακτηριστικών συμμόρφωσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων, τα οποία επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εκτελέσουν την στρατηγική μάρκετινγκ χωρίς να παραβιάζουν τους  σύγχρονους κανονισμούς συμμόρφωσης και ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες διαθέτουν απλές, αυτοματοποιημένες δυνατότητες opt-out, ακολουθώντας το νόμο GDPR που επιτρέπουν την αποτελεσματική διαχείριση πολλών λιστών συνδρομητών

Το SMS.το έχει στόχο του να προσφέρει επικοινωνίες data driven  με δυνατότητα split-testing (δοκιμή και σύγκριση διαφορετικών εκδοχών κειμένου μέσω πειραμάτων)όπως επίσης και παρακολούθηση / tracking διευθύνσεων URL, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να εκτελούν εύκολα δοκιμές A / B σε όλα τα μηνύματα μάρκετινγκ που αποστέλλουν, προκειμένου να πετύχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα και απόδοση επένδυσης (ROI) ,

Σύμφωνα με το διευθυντή της εταιρίας κύριο Μάριο Ιταλό:«Η επικοινωνία με τον πελάτη είναι αναπόσπαστο μέρος κάθε επιχείρησης, αλλά μπορεί γίνει άσκοπα κουραστική,περίπλοκη και υπερβολικά ρυθμισμένη (βλ. GDPR, Privacy laws, data protection) .Το μέλλον των επικοινωνιών είναι εδώ με τους πελάτες να αλληλοεπιδρούν ταυτόχρονα με πολλά και διαφορετικά κανάλια (SMS, Viber, WhatsApp, Facebook κ.λπ.). Το SMS.to επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας σε μια μοναδική, πλούσια σε καινοτομίες πλατφόρμα.

«Με το SMS.to, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο εργαλείο που θα κάνει πολλά πράγματα που θέτουν τις επιχειρήσεις στον έλεγχο των δεδομένων τους, σε τιμές που θα το κάνουν προ βάσιμο σε όλους – από τις νεοσύστατες/startups μέχρι τις πολυεθνικές. Αυτό το σύστημα λειτουργεί για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας, της εξυπηρέτησης των πελατών και της συμμόρφωσης με την νομοθεσία, ενώ παράλληλα όχι μόνο συλλέγει και διατηρεί συμμορφωμένα δεδομένα πελατών, αλλά τα παρουσιάζει σε μορφή που οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν»

Σημαντικό να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η υπηρεσία είναι πολύ εύκολη στη χρήση, μόλις σε λίγες ώρες από τη στιγμή της εγγραφής και της δημιουργίας μιας καμπάνιας αφού φορτωθούν οι λίστες πελατών της επιχείρησης τα μηνύματα αποστέλλονται. Τέλος  προσφέρει εγγύηση κατώτερης τιμής για υφιστάμενες τιμές για αποστολή σε Κύπρο και Ελλάδα και ανταγωνιστικές τιμές διεθνώς.

Εταιρείες οι οποίες θα θέλανε να χρησιμοποιήσουν την αποστολή sms για την προώθησή τους μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία μας στο 700 700 15 ή στο sales@sms.to για να πάρουν προσφορά ή να πραγματοποιήσουν μια εγγραφή στο sms.to για μία δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας.