Ανανέωσε και με Γεωργαντά ο Γ.Σ Σέρρες 2017 και βάζει βάσεις για ένα πανίσχυρο τεχνικό επιτελείο

Ανανεώσεις και προσθήκες σε όλα τα μέτωπα για τον Γ.Σ Σέρρες 2017. Έτσι λοιπόν σειρά είχε ο Δημήτρης Γεωργαντάς, ο οποίος πέρυσι ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τη σεζόν, βοηθώντας τα μέγιστα από τη θέση του βοηθού προπονητή, αλλά και στις ακαδημίες της ομάδας.

Βιογραφικό:

2016 – 2017: Αssistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό των Ικάρων Σερρών. Άνοδος από την Γ εθνική κατηγορία στην Β εθνική με το ανδρικό.

2017 – 2018: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό των Ικάρων Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικό τμήμα των Ικάρων Σερρών. Προπονητής στις ακαδημίες των Ικάρων Σερρών

2018 – 2019: Assistant Coach και υπεύθυνος scouting στο ανδρικό του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών, Assistant Coach στο εφηβικό και παιδικό τμήμα του ΓΣΣ. Προπονητής στην Ακαδημία του ΓΣΣ. Κατάληψη της 2ης θέσης της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με το ανδρικό τμήμα.

Ο Δημήτρης Γεωργαντάς λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του, δήλωσε τα εξής στο goserres.gr: 

Πέρυσι έκανα την επιλογή να ενταχθώ στην ομάδα του ΓΣΣ έπειτα από την πρόταση που μου έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας.

Η επιλογή αυτή στον τελικό απολογισμό της σεζόν με άφησε πολύ ικανοποιημένο από όλα τα κομμάτια που συνάντησα. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα πέτυχε τους στόχους της με μια πολύ πετυχημένη σεζόν, η συμπεριφορά όλων προς το πρόσωπό μου και εντός και εκτός γηπέδου ήταν άψογη αφού υπήρχε ένα οικογενειακό κλίμα στην καθημερινότητα της ομάδας και τέλος υπήρχε και υπάρχει ένα πλάνο από την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας που μου δίνει την δυνατότητα να βάλω το δικό μου λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από όλους για την ομάδα.

Σκεπτόμενος όλα αυτά και έπειτα από την επιθυμία της ομάδας να συνεχίσουμε την συνεργασία μας είμαι χαρούμενος που παραμένω”.