Τα «παλαιάς σχολής» σουβλατζίδικα που πρέπει να ξέρεις στις Σέρρες: Σταύρος Γράσνας «Το σουβλάκι στα καλύτερα του»

Είναι παραδοσιακό, είναι παλιό- πάνω από 40 χρόνια– και συνοικιακό αλλά έχει από τα πιο νόστιμα σουβλάκια που έχετε δοκιμάσει. Γιατί το σουβλάκι στις Σέρρες είναι παράδοση και στου Σταύρου το επιβεβαιώνουν καθημερινά.

Το σουβλάκι για τον Σερραίο είναι αγάπη, είναι λόγος να συναντηθείς με φίλους, είναι βαθιά ριζωμένο στην κουλτούρα του γι’ αυτό και όσα χρόνια και αν περάσουν, στου Σταύρου κρατούν την ποιότητα αναλλοίωτη, το μεράκι ζωντανό και τις γεύσεις ακαταμάχητες.

Το αυθεντικό σουβλάκι, τα σουτζουκάκια που ζυμώνονται στο χέρι με υλικά που θα παίρνατε για το σπίτι σας, όλα καλοψημένα και συνοδευμένα με τα κατάλληλα ορεκτικά είναι λόγοι που κρατούν «ζεστούς» τους μόνιμους πελάτες του μαγαζιού.

Αν είσαι τυχερός μπορεί να βρεις και ελεύθερο ένα από τα λίγα τραπεζάκια που υπάρχουν αλλιώς σου τα φέρνουν στο σπίτι σου με ένα τηλεφώνημα στο 2321024385.

Στο μενού του Σταύρου θα βρείτε εκτός των άλλων και κοτοσουβλάκι, μπιφτέκι γεμιστό, λουκάνικο χωριάτικο ή πεπερόνι, τηγανιτό κοτόπουλο, πανσέτες και ψαρονέφτι.

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 28

Τηλέφωνο για παραγγελίες: 23210 24385