Σιρκουί Λαϊλιά (Bottechia-VoreiaBeer-Volta Bar) : Απολογισμός 3ης Ανάβασης

Η Ανάβαση Λαϊλιά έχει γίνει προσωπική υπόθεση του ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗ ΣΕΡΡΩΝ. Μετά από σειρά ετών διοργάνωσης φέτος αποφασίστηκε να γίνει 2ήμερος ο αγώνας αξιοποιώντας πλήρως το φυσικό τοπίο του Λαϊλιά.

Την 1η μέρα (Σάββατο 12/10) διοργανώθηκε Σιρκουί στην «πλατεία των ξυλοκόπων», μια κλειστή διαδρομή 6.5χλμ  μέσα στην καρδιά του Λαϊλιά  σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούσαν τους 14 βαθμούς! Νικητής της 1ης μέρας αναδείχθηκε ο Βούλγαρος TsvetanIvanov, δημιουργώντας από την 1η μέρα διαφορά που δύσκολα θα μπορούσε να καλυφθεί στον αγώνα της Ανάβασης. Ο ΜΑΧΗΤΗΣ κατέλαβε με τους αθλητές του την 7η θέση με τους ΘΟΔΩΡΟ ΓΚΟΥΤΟΥΔΗ (3ος στην 30+) και 10η Γενικής με τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΟΝΤΟ (3ος στην 40+)

Την δεύτερη μέρα ( Κυριακή 13/10), με σαφώς περισσότερες συμμετοχές κυρίως από Σερραίους που αγκάλιασαν την διοργάνωση, διεξήχθη η κλασική ανάβαση Λαϊλιά για πρώτη φορά όμως από τον δρόμο προς Χρυσοπηγή, κάνοντας τη διαδρομή πιο σύντομη και απαιτητική. Για ακόμα μια μέρα 1ος όλων και 1ος Γενικής διημέρο αναδείχθηκε  ο TsvetanIvanov με καθαρό χρόνο ανάβασης 1.12.00. Οι δικοί μας αθλητές τίμησαν τον αγώνα φέροντας πάρα πολύ καλές θέσεις, αναλυτικά:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ (11ος-4ος στην 40+)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΚΙΤΖΗΣ (14ος-2ος στην 15+ και πρωτοεμφανιζόμενος)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΙΔΗΣ (15ος-5ος στην 30+)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ (16ος-5ος στην 40+)

ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (21ος- 2ος στην 50+)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ (22ος-7ος στην 40+)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΜΛΕΚΤΣΗΣ (25ος-4ος στην 50+)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ (28ος-9ος στην 40+)

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ κατετάγη 3ος στην Γενική του 2ημέρου προσθέτοντας ακόμα μια επιτυχία στον Σερραϊκό Σύλλογο.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, τους χορηγούς, τον Φορεά Διαχείρισης Λαϊλιά, την Ελληνική Αστυνομιά, τον Δήμο Σερρών, τους αθλητές και τους συνοδούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον αγώνα μας!