Πανσερραϊκός: Μαχητικός και άτυχος στον αγώνα κυπέλλου με τον Βόλο

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Βόλου ΝΠΣ, σήμερα το απόγευμα.

Τα λιοντάρια παρά τη διαφορά δυναμικότητας του αντιπάλου , καθώς τους χωρίζουν 3 εθνικές κατηγορίες, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του 8ου λεπτού με την προσπάθεια του Κασμερίδη να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μελίσσα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δοκάρι στο 16′ με πλασέ του Μάντζη και η συνέχεια ήταν ισορροπημένη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κόκκινοι, που όσο περνούσε η ώρα έβλεπαν ότι το ματς ήταν στα μέτρα τους, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 70′ μετά από κεφαλιά του Γιανναράκη.

Η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών του Βόλου όμως ήταν καθοριστικοί παράγοντες και σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ισοφάρισαν στο 90′ με συρτό σουτ του Τσαούση, δίνοντας το προβάδισμα για την επόμενη φάση στους Βολιώτες.

Εν κατακλείδι, η ομάδα του Πανσερραϊκού έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα που είχε την πίεση να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από τις συνεχόμενες ήττες στη Super League. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη θα ταξιδέψει στην πόλη του Βόλου για τη ρεβανς στις 4 του Δεκέμβρη.