Οι Σερραίοι YouTubers Αλέξης και Ηρακλής (Kses Kati??). Επέστρεψαν!

Αν αναγνωρίζεις τους παραπάνω κυρίους (και μπορείς να ακούσεις τη φωτογραφία), τότε έζησες τέλεια φοιτητικά χρόνια. Ο λόγος γίνεται για το kses kati ένα από τα πιο viral βίντεο της περιόδου 2012-2013 που κάποιοι (LUBEN) χαρακτήρισαν ακόμη και ¨αντιμνημονιακό¨ λόγω του ονόματος του ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών που τυγχάνει να είναι Αλέξης όπως και ο πρώην πρωθυπουργός.

Με μεγάλη μας χαρά και κατόπιν επικοινωνίας μαζί τους σας ανακοινώνουμε ότι οι Τιτάνες των καμένων βίντεο από τις Σέρρες επέστρεψαν από τον Σεπτέμβρη και μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Για όσους δεν τους γνωρίζουν, πρόκειται για δυο φίλους που έχουν σαν χόμπι τη δημιουργία βίντεο με πολύ ¨κουφό¨ χιούμορ , αλλά με επαγγελματική σκηνοθεσία και ειδικά εφέ.

Είναι τύποι της διπλανής πόρτας που οι περισσότεροι θα θέλαμε να κάνουμε παρέα μαζί τους! Τα αμέτρητα μηνύματα από φαν που λάμβαναν σχεδόν σε καθημερινή βάση ακόμη και τα τελευταία χρόνια που ήταν απολύτως ανενεργοί στα social, τους έκανε να επιστρέψουν (4 χρόνια μετά) αποφασισμένοι να δημιουργήσουν όσα περισσότερα βίντεο μπορούν.

Αυτή τη φορά εκτός από τα βίντεο kses kati δημιουργήθηκε και μια νέα ενότητα στο κανάλι τους στο YouTube που αφορά χιουμοριστική προσέγγιση προβλημάτων που απασχολούν τον σύγχρονο άντρα. H στήλη έχει το όνομα #Man_Hacks. Αν λοιπόν δεν τους γνωρίζετε καλό θα είναι να το κάνετε γιατί για μερικούς είναι το next big thing που έρχεται στο Ελληνικό YouTube. Ακολουθήστε τον Ηρακλή και τον Αλέξη στα social

YouTube     instagram     Facebook