Ζορίστηκε ο Πανσερραϊκός με τη Δόξα Κάτω Καμήλας

Νικητής ο Πανσερραϊκός στο .. εκτός έδρας ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο Σερρών σήμερα στις 15:00.

Τα λιοντάρια συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Δόξα Κάτω Καμήλας με το σκορ να διαμορφώνεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο παρά την υπεροχή των κόκκινων και τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν στα καρέ του Σαββίδη, δεν ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ ούτε και στη φάση του 39ου λεπτού όπου ο Κασμερίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου τα λιοντάρια του Άγγελου Διγκόζη συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και κατάφεραν στο 56ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ με το γκολ του Στέργιου Τσιμίκα.

Οι ασπρόμαυροι όμως είχαν έτοιμη την απάντηση και 3 λεπτά αργότερα ο Γεράκης ισοφάρισε τα τέρματα.

Οι “φιλοξενούμενοι” παρά την ψυχρολουσία της άμεσης ισοφάρισης συνέχισαν να κυνηγάνε τις φάσεις και ανταμείφθηκαν στο 78ο λεπτό αυτή τη φορά με σκόρερ τον Γιώργο Παπαβασιλείου να διαμορφώνει το 1-2, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας (64’ Αηδονίδης), Τσολχάι, Ζάντσιος, Μπίλης (70’ Κρουστάλλης), Κεχαγιάς (74’ Μούστα), Γεράκης, Μίνγκας, Παπαδόπουλος (60’ Μπονέρης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Πτηνόπουλος (75’ Μπάρδας), Ψάλτης (66’ Παπαβασιλείου), Γκούρτσας, Κόντσι (61’ Ντιαλλό), Πέτρου (51’ Τσιμίκας).