Εστιατόρια και ταβέρνες του Νομού Σερρών: Το καπηλειό του Κωστή και της καρδιάς μας

Όταν, πριν από περίπου 17 χρόνια, ξεκινούσε να στήνει το μαγαζί που πάντα είχε μεράκι δεν ήξερε ότι αυτό σύντομα θα γινόταν το στέκι των Σερραίων. Το εστιατόριο που ονειρευόταν ο κυρ Κώστας αγκαλιάστηκε από όλους μας και έγινε το δικό μας Καπηλειό.

Το Καπηλειό του Κωστή , το μέρος όπου όλοι μας γιορτάσαμε μια σημαντική μας στιγμή. Ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, πτυχίο και κάθε λογής επιτυχία τη μοιραστήκαμε με την παρέα του Κωστή Σπλήνα.

Ο ζεστός χώρος και το προσωπικό που σε καλωσορίζει με πηγαία ευγένεια σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Το μενού διαχρονικό και συνάμα ποιοτικό, το αγαπημένο των καλοφαγάδων της πόλης. Μαγειρευτά, της ώρας, πρωτότυπα πιάτα αλλά και σούβλες είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι οι επισκέπτες-διάσημοι και μη- περνούν από το Καπηλειό. Μεγάλη είναι και η ποικιλία στα ορεκτικά και τις σαλάτες που συνοδεύουν το κυρίως πιάτο.

Σημείο αναφοράς του μαγαζιού η γιγάντια κρέπα σοκολάτα συνοδεία παγωτού που έρχεται πάντοτε με την ανάλογη αφιέρωση-μήνυμα.

Αν ρωτήσεις τον κυρ Κώστα ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, τι είναι αυτό που ξεχωρίζει ο κόσμος και κρατά το Καπηλειό ψηλά στις προτιμήσεις του, θα σου απαντήσει λακωνικά «το μεράκι μας, η αγάπη να προσφέρουμε και ότι κοιτάμε τον κόσμο στα μάτια και όχι στο πορτοφόλι».

Το Καπηλειό διατίθεται και για κάθε κοινωνική εκδήλωση, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωσή τους με τον κατάλληλο στολισμό του χώρου και δημιουργώντας μια ευχάριστη ,για εσάς και τους φίλους σας , ατμόσφαιρα .