Άλλη μια νίκη για τους “Ταύρους” κόντρα στο Ρούπελ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σερρών 2017 πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του μία εβδομάδα πριν απο τη σημαντική του συνάντηση στη Δραμα κοντρα στον ιστορικό ΚΑΟΔ.

Οι “ταύροι” απέναντι στο Ρούπελ Σιδηροκάστρου ήταν ,στα χαρτιά,το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Στο παρκέ όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν με τη μαχητικότητα και την ευστοχία τους οτι ηταν ενας υπολογίσιμος αντιπαλος που τελικά υπέκυψε στην έτσι και αλλιώς εμφανη ποιοτική διαφορά των”πρασινων”. Η ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου ξεκίνησε εντυπωσιακά (23-5) αλλά στη συνέχεια μάλλον κατέβασε το διακόπτη!

Το δεκάλεπτο έκλεισε με 8 πόντους διαφορά και το ημίχρονο με βραχεία κεφαλή 2 πόντων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και 38-35 αλλά μέχρι εκεί.

Οι “ταύροι” συνήλθαν και με 15 πόντους διαφορα στο τρίτο δεκάλεπτο αποκατέστησαν την τάξη. Στα αξιοσημείωτα του αγωνα η επανεμφάνιση του Δημητρη Ιωαννίδη,η πολύ καλή εμφάνιση του Νεστορα Λαγού αλλά και οι απουσίες βέβαια των Ασημακη , Χατζή, Ρίζου και Ιακωβίδη.
Το σκορ ανά δεκάλεπτο (23-15),(35-33),(58-43),(76-58).
Για την ιστορία αγωνίστηκαν οι”

Λαδιάς 3 (1), Ντίκογλου 9, Ντινούδης 3 (1), Χατζηστεφάνου 16,Γκολογκινας ,Ιωαννίδης 2, Καρακώστας 13 (2), Γιαβρόπουλος 12 (3), Λαγός 18 (4).