Η Σερραία Κάτια Σαμαντζή των C:Real μιλάει αποκλειστικά στο goserres.gr

H Κάτια Σαμαντζή , η εκρηκτική frontwoman των C:real, έρχεται από τις Σέρρες και είναι ότι καλύτερο σε pop επίπεδο στη χώρα μας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες, αγάπησε τον αθλητισμό από όπου έμαθε να αγωνίζεται και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή. Στην εφηβεία αγάπησε τη μουσική και από τότε αγαπημένα της συγκροτήματα ήταν οι Μπλέ και οι C:real φυσικά! Ταυτόχρονα με τα μαθήματα πιάνου ξεκίνησε και να τραγουδάει. Παρόλη την «κρυάδα» από το στενό της περιβάλλον, που δεν τους άρεσε η ιδέα της μουσικής, η Κάτια συνέχισε με επιμονή τη σκληρή δουλειά και να ‘ μαστε!

  • Πως ήρθε η μουσική στη ζωή σου;

Πολύ κοινότυπο αυτό που θα σου πω αλλά από πολύ μικρή ήξερα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Η μουσική ήταν και είναι κάτι μαγικό για εμένα και νιώθω τρομερά ευλογημένη που μπορώ και το κάνω και επαγγελματικά σχεδόν από τα 16 μου. Αρχικά οι σχολικές γιορτές εκεί ανακάλυψα ότι θέλω να το κάνω επαγγελματικά. Αργότερα πήγαινα σε live ως ακροατής και οι δίψα μου να ανέβω πάνω να τραγουδήσω γινόταν όλο και πιο έντονη πολύ σύντομα μου δόθηκε η ευκαιρία.

  • Έχεις ασχοληθεί με άλλα είδη μουσικής; Πως κατέληξες στην pop-rock;

Πειραματίστηκα αρκετά μέχρι να βρω τι μου ταιριάζει, τι είμαι εγώ… Θεωρώ βέβαια ότι αυτό δεν σταματάει ποτέ. Θα έχεις παρατηρήσει και τις πόσες αλλαγές έχω κάνει μέχρι τώρα. Εκεί που έχω καταλήξει σίγουρα είναι στο ότι πρέπει να είσαι αληθινός σε αυτό που κάνεις… Έχω συνεργαστεί με αρκετούς μουσικούς σε διάφορα είδη, με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες αλλά πάντα έλεγα βαθιά μέσα ότι θέλω να πω και να αφήσω την δική μου ιστορία με τα δικά μου τραγούδια πίσω…

  • Εκτός από τη μουσική με τι άλλο σου αρέσει να ασχολείσαι στον ελεύθερο σου χρόνο;

Ασχολούμαι και με τον αθλητισμό. Κάνω καθημερινά γυμναστική και yoga.

  • Το νέο τραγούδι που παρουσιάσατε προσφάτως «Πες μου τι γίνεται» από την SonarMusic έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Το είδατε να έρχεται;

Το περίμενα γιατί ο Τάκης Δαμάσχης είναι ένας πολύ ταπεινός και ταλαντούχος άνθρωπος με τεράστιο βιογραφικό και χρόνια εμπειρίας… Βοηθάει πολύ τους νέους καλλιτέχνες. Είναι ο artdirector μου και τον αγαπώ.

  • Σκέψεις για το μέλλον;

Είμαστε σε πολύ δημιουργική φάση… Έχουμε ετοιμάσει είδη το επόμενο τραγούδι, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα δυστυχώς. Έχουμε πολλά σχέδια και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ένα στόχο την φορά!

  • Κάποια εμφάνιση στις Σέρρες; Γιατί όχι σε κάποιο event που διοργανώνει ο δήμος ή το επιμελητήριο;

Αρχικά έχουμε κλείσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Πολύ σύντομα και στη Θεσσαλονίκη και ίσως στις όμορφες Σέρρες. Μας ενδιαφέρει να γνωρίσει όλοι η Ελλάδα τους νέους C:Real.

Ευχόμαστε επιτυχίες προσωπικά αλλά και στους C:real, να συνεχίσετε να μας «φτιάχνετε» με τα τραγούδια σας.

Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι Υγεία, αγάπη, ειρήνη και να μην σταματάτε να ονειρεύεστε…