Σαρώνουν οι C:REAL και η Σερραία Κάτια Σαμαντζή στις live εμφανίσεις τους!

Οι C:REAL, ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά συγκροτήματα, με διεθνείς επιτυχίες και ιδιαίτερες μουσικές προτάσεις, περνάει σε νέα εποχή, έχοντας κάνει ήδη δυναμικό comeback στα μουσικά δρώμενα.
Το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Πες μου πως γίνεται», που κυκλοφορεί από τη Sonar Music, έχει αγαπηθεί από το κοινό και έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία επιτυχίας μιας και από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του φάνηκε να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Με τον κλασικό, αλλά ταυτόχρονα ανανεωμένο ήχο και με τη τη νέα τους frontwoman, Κάτια Σαμαντζή, τη νεαρή τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή και  την εκρηκτική εμφάνιση, αυτό το διάστημα πραγματοποιούν μια σειρά live εμφανίσεων ανά την Ελλάδα που μόνο επιτυχημένες μπορούν να κριθούν.
Εκτός από τη νέα τους επιτυχία, οι C:REAL παρουσιάζουν επί σκηνής αγαπημένα τραγούδια του κοινού όπως το “WITH OR WITHOUT YOU”, “STOP KILLING TIME”, “ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”, “EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΘΕΛΩ”, “ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ Σ’ΑΓΑΠΩ” και άλλα κομμάτια, τα οποία έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και ακούγονται σταθερά για πάνω από είκοσι δύο χρόνια.

Κατά την περίοδο των γιορτών, οι C:REAL πραγματοποίησαν τρεις μοναδικές βραδιές σε Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη και Ορεστιάδα, με τα μαγαζιά να γεμίζουν ασφυκτικά κάθε βράδυ από κόσμο που θέλησε να διασκεδάσει με το συγκρότημα, το οποίο δεν άφησε κανένα θαμώνα να φύγει ανικανοποίητος.