Ευρεία σύσκεψη στο Διοικητήριο για τα αγροτικά θέματα του Νομού Σερρών

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου, την οποία συγκάλεσαν από κοινού η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινή Αραμπατζή και  ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, κατόπιν πρωτοβουλίας της Υφυπουργού.

 Στην σύσκεψη μετείχαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ.  Αθανάσιος Μαλλιαράς, η τομεάρχης Πολιτισμού της ΠΚΜ κα. Κατερίνα Περιστέρη, υπηρεσιακοί  παράγοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Σερρών και  εκπρόσωποι του ΓΟΕΒ .

Τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες του Νομού,  δόθηκαν απαντήσεις από την υφυπουργό και τους υπηρεσιακούς παράγοντες και παράλληλα έγινε ενημέρωση για τις μελλοντικές δράσεις του Υπουργείου.

Η σύσκεψη αυτή ήταν η πρώτη σε μία σειρά συσκέψεων που θα ακολουθήσουν, με γνώμονα την κατά το δυνατόν ταχύτερη επίλυση των προβλημάτων και την αύξηση του εισοδήματος των αγροτών του Νομού μας.