Ο Δήμος Σερρών στη Σόφια της Βουλγαρίας για την 37η International Tourist Fair «Holiday & SPA Expo»

Στη Σόφια της Βουλγαρίας βρίσκεται αντιπροσωπεία του Δήμου και του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, καθώς από σήμερα συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην 37η International Tourist Fair «Holiday & SPA Expo».

Με τη συμμετοχή του, ο Δήμος Σερρών θέλει να παρουσιάσει σε πράκτορες, δημοσιογράφους και επισκέπτες τις τουριστικές προτάσεις–προορισμούς του, καθώς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον παραπάνω τομέα.

Στόχος του Δήμου, είναι να προσελκύσει τη φετινή περίοδο μερίδιο απ’ την τουριστική αγορά της Βουλγαρίας

Στην Έκθεση, ο Δήμος Σερρών εκπροσωπείται απ’ τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Τουρισμού, Ιωάννη Γάτσιο, την αρμόδια για το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Σερρών, Ελισάβετ Γουγούσκα, και την υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών, Άννα Μουρατίδου.

Κατά τη διάρκεια της 37η International Tourist Fair «Holiday & SPA Expo», τα μέλη της αντιπροσωπείας του Δήμου Σερρών είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με Εκπρόσωπο του αδελφοποιημένου Δήμου της Βουλγαρίας Βελίκο Τύρνοβο, τον πρέσβη της Ελλάδας στη Βουλγαρία, Δημήτριο Χρονόπουλο, και τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η 37η International Tourist Fair «Holiday & SPA Expo» ολοκληρώνεται το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.