Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης: Με δυο μετάλλια επιστρέφουν οι Σερραίοι

Δύο μετάλλια, που συνοδεύτηκαν με εξαιρετικές εμφανίσεις όλων των αθλητών του, κατέκτησε ο Διογένης Σερρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παίδων – κορασίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα.

Ο αθλητής του Σερραϊκού συλλόγου Αρντάσεβ Ρολάν κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 71 κιλών εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για τους Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν από τις 4 έως τις 5 Απριλίου στο Λουτράκι και το Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα γίνει 1 με 3 Μαΐου στην ίδια πόλη.

Ο Απόστολος Φωτιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 92 κιλών. Οι υπόλοιποι πέντε αθλητές του Διογένη που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν:

Γιώργος Μπαλκούρης στα 71 κιλά(ήταν 5ος) .

Βασίλης Δημόπουλος στα 92 κιλά.

Πέτρος Ελιόγλου στα 110 κιλά.

Παναγιώτης Χαραλαμπίδης στα 71 κιλά.

Γιώργος Παρατσουκίδης στα 71 κιλά.

Ο προπονητής του Διογένη Σερρών Μπάμπης Ελισιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία και των επτά παιδιών στους αγώνες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα αφού οι αθλητές μου δούλεψαν σκληρά, έχουν ταλέντο και είχαν εξαιρετική παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κι έκαναν το όνομα των Σερρών να ακουστεί ακόμη μια φορά στο Πανελλήνιο».

ert.gr