Αυτοχειρία για τον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών 2017 στο ντέρμπι κορυφής με τον ΚΑΟΔ

Σχεδον 5 λεπτά πριν από τη λήξη της συνάντησης οι ” ταύροι” προηγούνταν με 62-52( και αφού είχαν φτάσει στη μέγιστη τιμή διαφοράς των 13 πόντων 35-22) κατάφεραν ( γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) με αρνητικό σκορ 3-16 ! να χάσουν ένα παιχνίδι που όπως φαινόταν,στην εξέλιξη του, εύκολα ή δύσκολα θα κέρδιζαν. Στο καταστροφικό πεντάλεπτο οι ” πράσινοι” έχασαν την ψυχραιμία τους,δέχτηκαν εύκολα καλάθια,δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το χρόνο και υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Ήταν φανερό ότι δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, πολύ περισσότερο στα τελευταία 13 δευτερόλεπτα όταν με δύο σουτ απο τα 6.75 μέτρα προσπάθησαν να στείλουν το ματς στην παράταση.
Το παιχνίδι ανήκει στην ιστορία. Ο Γυμναστικός υπέστει την πρώτη του ήττα στην έδρα του. Ουσιαστικά, ωστόσο, λόγω της βαθμολογικής διαφοράς με τον αντίπαλο του, αν κέρδιζε θα ήταν μία νίκη γοήτρου ενόψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Οι ” ταύροι” θα συνεχίσουν προσηλωμένοι στους στόχους τους αρκεί βέβαια να σταματήσουν οι αυτοχειρίες και τα δώρα στους αντιπάλους τους .Να σημειώσουμε την άδικη αποβολή του Μαικ Καρακώστα απο τους διαιτητές .Από την άλλη πλευρά ο ιστορικός ΚΑΟΔ συνεχίζει αήττητος( ο αειθαλής Αμπελακιώτης τον κράτησε ” όρθιο” στο τρίτο δεκάλεπτο και ο Κουμλελης που έβαλε τη σφραγίδα του στη μεγάλη νίκη των Δραμινών). Την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου στις 6.30 μμ οι ” πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Προσοτσάνη.
Το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν:(18-16),(40-32),(54-50),(65-68).
Για την ιστορία αγωνίστηκαν οι:

(Μπουτάκογλου):
Λαδιάς, Λαγός 13 (2), Ντίκογλου 6, Χατζής 15 (2), Ντινούδης, Χατζηστεφάνου 18 (1), Ασημάκης 11 (1), Καρακώστας, Γιαβρόπουλος, Ιωαννίδης 2 , Γκολογκινας, Δινακης.