Μάχη κατά του κορωνοϊού: Ποιοι Σερραίοι δήλωσαν ότι θα προσφέρουν το 50% του μισθού τους

Στη μάχη κατά του κορωνοϊού τάσσονται τοπικοί άρχοντες και πολιτικοί οι οποίοι έπειτα από παρότρυνση του πρωθυπουργού προσφέρουν το 50% της αποζημίωσής τους.

Μέχρι στιγμής έχουν γνωστοποιήσει την προσφορά τους οι: Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης ο οποίος προχώρησε σε δήλωση χθες το απόγευμα:

Θεωρώ ελάχιστο χρέος μου αυτές τις δύσκολες στιγμές που η κοινωνία δοκιμάζεται και ο καθένας και η καθεμιά δίνουν τον δικό τους προσωπικό αγώνα , σε μία κοινή όμως μάχη , για τη δημόσια υγεία , ανταποκρινόμενος με ευθύνη στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη να καταθέσω για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοιου Covid 19.

Πέρα από τις προσωπικές πρωτοβουλίες του καθενός μας για βοήθεια και στήριξη ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Αυτό είναι το μήνυμα που οφείλουμε να στείλουμε στους πολίτες.
Υποκλινόμαστε και στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας..

Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά. Ενωμένοι οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε για ακόμη μια φορά με συνεργασία και σύμπνοια.