Δωρεές επιχειρήσεων προς τη Δημοτική Αστυνομία

Τις προηγούμενες ημέρες, η Δημοτική Αστυνομία Σερρών έγινε αποδέκτης δωρεών απ’ τους παρακάτω ιδιώτες:

1) απ’ την εταιρεία «ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΟΠΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ», που εδρεύει στην Οδό Ελ. Βενιζέλου 159 – Σέρρες, η οποία τοποθέτησε διακριτικά στο όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας με αριθμό κυκλοφορίας KHI-5735.

2) απ’ την εταιρεία «ΓΚΟΥΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε. – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, η οποία δώρισε ανταλλακτικά (χερούλι, κλειδαριά, πίσω υαλοκαθαριστήρα) για το όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας με αριθμό κυκλοφορίας KHI-5735.

3) απ’ την εταιρεία «CAR STUDIO MICHAILIDIS – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», που εδρεύει στην Κων/νου Καραμανλή 74, στο Λευκώνα Σερρών, η οποία δώρισε ραδιόφωνο για το όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας με αριθμό κυκλοφορίας KHI-5735.

Ως εκ τούτου, η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Σερρών, ευχαριστεί θερμά τις παραπάνω εταιρείες για τις ευγενικές τους προσφορές, οι οποίες μάλιστα γίνονται σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας.

Η Δημοτική Αστυνομία έχει πλείστες ανάγκες στην καθημερινή πάλη για την προστασία του δημότη και, όταν γινόμαστε αποδέκτες δωρεών από ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε ευγνώμονες, που κάποιοι εκτιμούν και ενισχύουν τη δράση της.