34 χρόνια χωρίς ισοπαλία η Γιουνάιτεντ, «κομμένη» η Μπαρτσελόνα

Αυλαία σήμερα (16:30) στην Bundesliga, η Μπάγερν παίζει στο Βόλφσμπουργκ με… ένα κάρο ρεκόρ. Εκανε ήδη νέο με 15 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ παραμένει αήττητη επί 24 σερί επίσημα ματς (23-1-0), αν δε λυγίσει σήμερα κάνει επίσης νέο ρεκόρ. Στα 96 γκολ η επίθεσή της, το απόλυτο ρεκόρ κατέχει η ίδια με 101 από το 1971-72! Θα ήθελε σήμερα να έβαζε 5άρα, αλλά δύσκολο… Ένα ακόμη ρεκόρ, να τερματίσει αήττητη στον β’ γύρο, έχοντας ήδη 46 από τους 48 πιθανούς βαθμούς Η Βόλφσμπουργκ έχει +10 γκολ διαφορά (στη διαφορά τερμάτων) σε τυχόν ισοβαθμία με τη Χοφενχάιμ, οπότε της αρκεί ίδιο αποτέλεσμα (η Χόφε παίζει στο Ντόρτμουντ).

Θέλτα εναντίον Μπαρτσελόνα στο «Μπαλαΐδος», καλό ματς για σύστημα στο στοίχημα, κεντρικό πρόσωπο ο τεχνικός των Γαλιθιάνων, και τέως του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρσία που έχει παίξει στην Μπάρτσα (1993-99) αλλά και προπονήσει τις ακαδημίες της (2010-12). Πρώην παίκτες των «μπλαουγκράνα» οι Ντένις Σουάρεθ, Νολίτο και Ραφίνια της Θέλτα. Οι Καταλανοί παραμένουν ισόβαθμοι της Ρεάλ, στην κορυφή, αλλά υστερώντας στην ισοβαθμία, «κομμένο» το κέντρο αφού είναι τιμωρημένος ο Μπουσκέτς και εκ νέου εκτός ο Ντε Γιονγκ ενώ στο Βίγο η Θέλτα είναι αήττητη στο τελευταίο καρέ μεταξύ τους (3-1-0)!

Σε άλλα δωρεάν προγνωστικά ποδόσφαιρου, Νόριτς εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κάροου Ρόουντ» σε νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου, με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία. Αναμετρώνται για έκτη φορά στο Κύπελλο, 3-0-2 για τη Νόριτς (και ισάριθμες προκρίσεις). Μια εξ αυτών ξανά σε προημιτελικό στο «Κάροου Ρόουντ», τον Φεβρουάριο του 1991, 2-1 με Ντέιλ Γκόρντον και Ρόμπερτ Φλεκ, είχε σκοράρει για τη ManUtd ο Μπράιαν ΜακΚλερ. 12-6-17 η συνολική τους παράδοση στο Νόριτς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Και είναι 10-0-6 υπέρ της Γιουνάιτεντ μετά την τελευταία τους ισοπαλία εκεί, 0-0 τον Νοέμβριο του 1986.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr