Δωρεάν εκμάθηση αγγλικών με τη Linguaphone για κατοίκους του Δήμου Σερρών

Τη δυνατότητα δωρεάν εκμάθησης αγγλικών από το σπίτι προσφέρει το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σε Δημότες, σε συνεργασία με τη Linguaphone και με την υποστήριξη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ). Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν την ξένη γλώσσα ή να φρεσκάρουν τη γνώση της σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες και μέσω e-learning.
H μέθοδος περιλαμβάνει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα: το πρώτο English Course αφορά στην εκμάθηση Γενικών Αγγλικών και το δεύτερο Business English στην εκμάθηση της γλώσσας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο.
Οι ωφελούμενοι πρέπει να είναι κάτοικοι του Δήμου Σερρών.
Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν κωδικό πρόσβασης στην πλατφόρμα εκμάθησης αγγλικών διάρκειας ενός έτους από την ενεργοποίησή του.
Με τη δράση αυτή ενισχύονται οι πολίτες που επιθυμούν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας ή να βελτιώσουν την επαγγελματική τους κατάσταση δεδομένου ότι η γνώση της αγγλικής γλώσσας αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς επίσης αποτελεί και το εισιτήριο για να ενταχθεί κάποιος στην αγορά εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωσή τους στο linguaphone@serres.gr μέχρι στις 25-11-2020. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών από τις 8:00 – 14:00 τηλ. επικοινωνίας 2321350571.