Ιδέες για δημιουργία γραφείου με τρίποδο

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο γραφείο για εσάς; Γιατί να μην επενδύσετε σε ένα γραφείο με τρίποδο; Παρακάτω ακολουθούν ορισμένες ιδέες που ίσως ταιριάζουν στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

               Σύγχρονο πνεύμα

Επιλέξτε ένα γραφείο με στυλ μεταλλικών “κορδονιών” που δεν έχουν το ίδιο σχήμα με τα κλασικά μοντέλα εκσυγχρονίζοντας το γραφείο. Ακόμα περισσότερο όταν επιλέγετε να αναμειγνύεται με ασπρόμαυρο χρώμα για δυναμική αντίθεση.

              Σχέδιο old school

Συνδυάστε τα ακατέργαστα αλλά κλασσικά εμπνευσμένα τρίποδα με μία εξαιρετική γυάλινη επιφάνεια και θα πετύχετε ένα τέλειο συνδυασμό στιλ για ένα διαχρονικό γραφείο.

             Μεταλλικό τρίποδο

Επειδή δεν είναι μόνο τα κλασικά τρίποδα που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα γραφείο, σκεφτείτε την επιλογή των μεταλλικών “ποδιών” που συνδέονται με το τραπέζι σας με βιομηχανικό ύφος για να δημιουργήσετε ένα πολύ πρωτότυπο γραφείο.

            Φουτουριστικό στυλ

Το πλεονέκτημα των τριπόδων; Σας προσφέρουν ένα άπειρο “μείγμα” για να επιτύχετε με την επιφάνεια εργασίας. Επιλέγοντας για παράδειγμα χάλυβα και γυαλί επιλέγετε ένα φουτουριστικό σύνθετο.

             Αρχιτεκτονικό στυλ

Επενδύστε στο γραφείο του πραγματικού αρχιτέκτονα, επιλέγοντας ξύλο και ταυτόχρονα σύνθετα τρίποδα, που προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής της κλίσης.

                  Βιομηχανικό στυλ

Για να δώσετε μία μοντέρνα πινελιά στο γραφείο σας, επενδύστε στο βιομηχανικό στυλ επιλέγοντας μεταλλικά πόδια βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Το ιδανικό είναι ότι η βάση είναι ωραία και ότι συνδυάζεται άριστα  με ακατέργαστο ξύλο.

               Σχεδιαστικό πνεύμα

Αντίθετα, αν επιλέξετε λεπτό μεταλλικό τρίποδο σε λευκό χρώμα, έχετε μία πιο σχεδιαστική εμφάνιση.

                Πρακτικά τρίποδα

Σημειώστε ότι τα τρίποδα δεν είναι μόνο διακοσμητικό στοιχείο, μπορείτε να επιλέξετε μοντέλα που θα είναι αρκετά μεγάλα για να χρησιμεύσουν ως χώρος αποθήκευσης στο γραφείο, αλλά θα σας επιτρέψουν επίσης να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο χώρο εργασίας χάρη στη ρύθμιση ύψους.

                    Μισό τρίποδο

Για να αλλάξετε λίγο στυλ επενδύστε σε μοντέλα που έχει μόνο ένα “πόδι” και επομένως απαιτούν το πίσω μέρος του γραφείου να στερεωθεί στον τοίχο. Η πρωτοτυπία αποδίδει στο ντεκόρ.

                Μοντέρνο στυλ

Το μυστικό για το στυλ αυτού του γραφείου; Το παιχνίδι των υλικών, μία ξύλινη και δερμάτινη βάση που συνδέεται με μία γυάλινη επένδυση από σκληρυμένο γυαλί. Επίσης η τοποθέτηση ως αξεσουάρ μιας χάλκινης λάμπας κρίνεται απαραίτητη.

                  Ειδικά Τρίποδα

Το πλεονέκτημα του τρίποδου; Μπορείτε να αποφασίσετε το μήκος του γραφείου σας προσαρμόζοντας το μέγεθος της επιφάνειας. Και σε αντίθεση με το πολύ μεγάλο γραφείο, μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρότερο μοντέλο που θα χωράει σε ένα μικρό χώρο. Το γραφείο θα γίνει επίσης ανασυρόμενο. Επίσης αν θέλετε να δημιουργήσετε μία γωνία εργαστηρίου στο χώρο του γραφείου σας αναδεικνύοντας τη δημιουργική πλευρά της εργασίας σας, το τρίποδο μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό τον σκοπό

και θα σας επιτρέψει ακόμη και να αλλάξετε την κορυφή του γραφείου σας όπου απαιτείται.

Επιπλέον επενδύστε σε ένα τρίποδο για τη μία πλευρά του γραφείου, αλλά στηρίξτε το σε μία βιβλιοθήκη, ή ένα ράφι από την άλλη. Όχι μόνο θα έχετε ένα άρτιο διακοσμητικό αποτέλεσμα, αλλά θα δημιουργήσετε και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

                  Συμπερασματικα

Επενδύοντας σε ένα γραφείο με τρίποδο σας δίνεται η δυνατότητα ανάμεσα σε πολλά υλικά, όπως το μέταλλο, το γυαλί, και το ξύλο να αποκτήσετε ένα φινετσάτο, μοντέρνο και ταυτόχρονα λειτουργικό για τις ανάγκες της εργασίας σας γραφείο, “κερδίζοντας” ταυτόχρονα και σημαντικό αποθηκευτικό χώρο για την τοποθέτηση των μέσων π.χ εκτυπωτής, ώστε να εκτελούνται με άνεση οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας.

Άρθρο από https://www.theodoridi.com/