Ένα χέρι βοήθειας από τα κορυφαία ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα – Νάρθηκας καρπού και περικάρπια σε μοναδικές τιμές

Τα χέρια μας είναι το πιο σημαντικό μέλος του σώματός μας, καθώς με αυτά τελούμε τις καθημερινές μας διαδικασίες, ενώ σε ουκ ολίγες περιπτώσεις εξαρτάται και η επαγγελματική μας σταδιοδρομία από την καλή τους υγεία. Δεν χρειάζεται να είστε αθλητής ή εργαζόμενος σε οικοδομή για να χρειάζεστε ορθοπεδικά είδη για τα χέρια ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα είναι σε πλήρη λειτουργικότητα κάθε φορά που θα τα χρειαστείτε, αφού ακόμη και οι εργαζόμενοι σε γραφείο μπορούν να αναπτύξουν τενοντίτιδα ή σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

Έτσι αν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στα χέρια που εμποδίζει την δουλειά και την γενικότερη λειτουργικότητά μας τα πιο δημοφιλή ορθοπεδικά είδη που προτείνονται ευρέως από τους εξειδικευμένους γιατρούς είναι ο νάρθηκας καρπού και τα περικάρπια, καθένα από τα οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της κινητικότητάς και την ταχύτερη ανάρρωση μετά από τραυματισμό.

Σε ποιες περιπτώσεις τα χρειαζόμαστε

Τα περικάρπια και ο νάρθηκας καρπού συνήθως χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση αθλητικών τραυματισμών, ατυχών κακώσεων, αλλά και των αυξημένων απαιτήσεων του χώρου εργασίας που αφορούν τον καρπό μας. Οι συνηθέστερες παθήσεις που μπορεί να αναπτύξει κάποιος ενήλικας στον καρπό λόγω της εκτεταμένης χρήσης του, μπορεί να περιλαμβάνουν το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τον τραυματισμό λόγω επαναλαμβανόμενης καταπόνησης (RSI), το κάταγμα καρπού, το κάταγμα σκαφοειδούς και το γάγγλιο χεριού. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ο απλός νάρθηκας καρπού, αλλά και οι νάρθηκες ακινητοποίησης και αντίχειρα και φυσικά τα περικάρπια με αντίχειρα, ή χωρίς, μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμοι σύμμαχοι.

Επιλέγοντας τα καλύτερα

Ο νάρθηκας καρπού κρατά τον καρπό σε ουδέτερη θέση, η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την πίεση εντός της περιοχής του καρπιαίου σωλήνα, με αποτέλεσμα να μειώνει και τα ενοχλητικά συμπτώματα, όπως μούδιασμα και πόνος στο χέρι και τα δάχτυλα. Υπάρχουν επίσης και περικάρπια για ακινητοποίηση του καρπού μετά από τραυματισμό, επιτυγχάνοντας την ταχύτερη ανάρρωση και αποτελώντας μία πιο πρακτική εναλλακτική από το κλασικό δυσκίνητο γύψο. Ειδικά για τραυματισμούς και πρόληψη αυτών, τα περικάρπια Firtech αποτελούν ένα brand με μεγάλο όνομα και υψηλή ειδίκευση στο χώρο, που αξίζει να εμπιστευθείτε.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Orthopedika Online με τα κορυφαία ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα και επιλέξτε περικάρπια και νάρθηκες καρπού από επώνυμα brands σε συμφέρουσες τιμές.