Κάνε το Golf σου να ξεχωρίσει: Λεβιές ταχυτήτων και τεμπέλης αυτοκινήτου για απίθανο στυλ

Όσοι έχετε μοδάτο αυτοκίνητο, όπως το Golf, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να έχει το προσωπικό σας στυλ και να ξεχωρίζει από τα άλλα. Πέρα από το έντονο χρώμα, τα φώτα και τα αξεσουάρ, η πρωτοτυπία μπορεί να γίνει και στο εσωτερικό του, δηλαδή το σαλόνι, κάνοντας το πιο άνετο αλλά και πιο funky.

Λεβιές ταχυτήτων με σπορ στυλ, μοναδικό design και απίθανα σπορ σχέδια, δερμάτινη φούσκα σε κλασικό μαύρο, αλλά και σε εντυπωσιακά έντονα χρώματα και φυσικά τεμπέλης αυτοκινήτου για άνετη οδήγηση και με έξυπνο αποθηκευτικό χώρο, για να έχετε ότι χρειάζεστε προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή όταν οδηγείτε.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Gadget 1 θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το αυτοκίνητό σας πραγματικά μοναδικό.

Βάλε πρώτη και φύγαμε

Ο λεβιές ταχυτήτων είναι εξίσου σημαντικός για την οδήγησή σας με το τιμόνι και δυστυχώς λόγω της πολύ συχνής χρήσης είναι αυτά που φθείρονται πρώτα. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε, καθώς η αντικατάστασή του μπορεί να γίνει μία πολύ εύκολη αλλά και πολύ στυλάτη υπόθεση. Συγκεκριμένα, λεβιές ταχυτήτων για Golf και όχι μόνο, με μεταλλικό ή δερμάτινο πόμολο, αλλά και με ανθρακόνημα, με σχέδιο των ταχυτήτων, ή με ενιαίο χρωματισμό, σας περιμένει να τον επιλέξετε μέσα από μία τεράστια ποικιλία. Και φυσικά μία ανθεκτική δερμάτινη φούσκα, που μπορείτε να ταιριάξετε με τον καινούργιο σας λεβιέ για να δώσετε στο αυτοκίνητό σας ένα πολύ προσωπικό στυλ.

Άνεση στην οδήγηση και όλα στο χέρι σου

Ο τεμπέλης αυτοκινήτου είναι απαραίτητος σε όσους κάνουν πολύ μεγάλες διαδρομές με το όχημά τους ή περνάνε αρκετές ώρες στην κίνηση. Πολλές φορές το δεξί χέρι, όταν δεν αλλάζουμε ταχύτητες ή δεν κινούμαστε για αρκετή ώρα, πρέπει κάπου να «ξεκουράζεται» για να μην μουδιάζει και ένα άνετο και μαλακό μαξιλαράκι στα δεξιά του καθίσματος, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αν μάλιστα ο τεμπέλης αυτοκινήτου διαθέτει και πρακτικό αποθηκευτικό χώρο για να βάζετε τους φορτιστές και ότι άλλο θέλετε να έχετε μαζί σας, τότε θα αποτελεί το πιο απαραίτητο gadget.

Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό κατάστημα Gadget 1 και μεταμορφώστε το αυτοκίνητό σας στο πιο πρακτικό και άνετο όχημα που είχατε ποτέ, με ένα κλικ.