All day outfits που θα εντυπωσιάσουν

Τα ρούχα που φιλοξενεί η ντουλάπα μας πρέπει να μας αρέσουν πολύ, να μας πηγαίνουν ακόμα περισσότερο και φυσικά να έχουν ποικιλία, γιατί μόνο τότε θα μπορέσουμε να είμαστε κατάλληλα dressed up για την κάθε περίσταση. Athleisure, festive, casual, formal είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που παίρνουν τα κομμάτια της συλλογής μας, για να μπορέσουμε μετά να τα ταιριάξουμε και να συνθέσουμε το look που έχουμε ονειρευτεί! Ωστόσο, οι κανόνες δεν είναι τόσο αυστηροί, στη μόδα μπορούμε να παίξουμε λίγο με το στιλ και να κάνουμε συνδυασμούς που ισορροπούν μεταξύ του casualwear και του partywear δημιουργώντας τα λεγόμενα day-to-night ή αλλιώς all day outfits. Ανακάλυψε στο σημερινό blog post ορισμένα από αυτά για έμπνευση!

Τα γυναικεία τζιν παντελόνια είναι τα fashion items που δε θα σταματήσεις να φοράς ποτέ χάρη στην ευελιξία τους. Ανάλογα το top που θα επιλέξεις και φυσικά το styling, μπορούν να είναι μέρος ενός outfit που θα σε πάει είτε για τα ψώνια της ημέρας είτε στην απογευματινή σου βόλτα. Το σύνολο όμως που μπορεί να σε πάει από το γραφείο μέχρι και τη βραδινή σου έξοδο είναι ένα σκούρο wide leg τζιν, με μια cropped μπλούζα σε ζωηρό χρώμα για περισσότερο ενδιαφέρον, τα αρβυλάκια σου και ένα blazer από πάνω. Η cropped μπλούζα είναι σέξι, το σακάκι σοφιστικέ και τα αρβυλάκια casual – όλα αυτά μαζί, όμως, κάνουν το fashion combo που θα φροντίσει να είσαι στιλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το επόμενο key-item που είναι εξίσου ευκολοσυνδύαστο με τα τζιν είναι η μαύρη μίντι φούστα. Είτε επιλέξεις μια εμπριμέ τουνίκ είτε μια κρουαζέ μπλούζα με prints και kitten heels ή παπούτσια με χοντρό τακούνι για άνεση, θα έχεις πετύχει ένα κομψό day-to-night σύνολο. Και για να σταθούμε στα fashion items με τα μοτίβα, και αυτά μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο, αφού έχουν χαρακτήρα και δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Βάλε στη λίστα σου τα φλοράλ φορέματα, τα καρό παντελόνια και τις φούστες, τα σακάκια με τα γεωμετρικά σχέδια και ύστερα η δημιουργία all day outfits θα σου είναι παιχνίδι!

Εάν ακόμα key-buy είναι το μαύρο σορτς από δερματίνη, αφού το leather effect είναι πάντα on-trend. Φόρεσέ το με σκούρο καλσόν, μπότες πάνω από το γόνατο για μεγαλύτερη κάλυψη και μια εντυπωσιακή ζιβάγκο μπλούζα. Ιδανικά, θα σου προτείναμε όλο το look σου να είναι σε σκούρες αποχρώσεις, για να είναι πιο formal και chic.

Εσύ ποιο από τα παραπάνω all day outfits θα υιοθετήσεις;