Στους κορυφαίους της Ευρώπης ο Ηλίας Ξάνθου

Τεράστια επιτυχία για την Ελληνική αντιπτέριση (μπάντμιντον) αποτελεί η πρόκριση του Ηλία Ξάνθου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει από 25 έως 30 Απριλίου στη Δανία.

Ο αθλητής του «Α.Ο. Κάστρο Σιδηροκάστρου» θα είναι ο μοναδικός Έλληνας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενώ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση που για να πάρει κάποιος αθλητής μέρος πρέπει να είναι  αρκετά ψηλά στο ranking list και αυτή τη στιγμή ο Ηλίας Ξάνθου είναι στο νούμερο 100 στην Ευρώπη και στο 340 στον κόσμο. Ο αθλητής από το Σιδηρόκαστρο μίλησε για την πολύ μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την πρόκριση.

Η αλήθεια είναι ότι την περίμενα με μεγάλη αγωνία και είναι σημαντικό για μένα να αναμετρηθώ με τους κορυφαίους της Ευρώπης. Σίγουρα αυτή η επιτυχία είναι σημαντική και για το σύλλογο μου». Όσο για το τι μπορεί να κάνει σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση εκπροσωπώντας το Ελληνικό μπάντμιντον ο Ηλίας Ξάνθου είπε: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ελπίζω να είμαι καλά και αυτό που θέλω, πάνω από όλα, είναι να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να είμαι ευχαριστημένος για την αγωνιστική μου εμφάνιση»

 

 

www.ert.gr