Νέοι αντιδήμαρχοι σε Ηράκλεια και Εμμανουήλ Παππά

Νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν στους δήμους Ηράκλειας και Εμμανουήλ Παππά.Στον δήμο Ηράκλειας ορίστηκαν από τον δήμαρχο κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη, οι κύριοι : Αλέξανδρος Γκάλιος, Οικονομικών – Διοίκησης και Προσωπικού, Βασίλης Σαββίδης Δημοτικής Ενότητας Στρυμονικού, Δημήτρης Χαβαλές Κοινωνικής Μέριμνας και Δημοτικής Ενότητας Σκοτούσσας, Νίκος Μουρατίδης Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πολιτικής προστασίας και Γιάννης Αβραμίδης Έργων – Υποδομής και Δημοτικής Ενότητας Ηράκλειας. Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την εκλογή νέου προεδρείου, από την πλειοψηφία θα προταθεί ο νυν πρόεδρος κ. Νίκος Γκόγκας.

Στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν από τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Νότα , είναι οι κύριοι : Γιώργος Στώικος Έργων και Καθαριότητας , Μιχάλης Κετσετζής Οικονομικών και Διοίκησης, Αλέξανδρος Χριστοδούλου Αγροτικής και Τοπικής Ανάπτυξης και Αθλητισμού, και Θεοφάνης Δεδούσης Πολιτικής Προστασίας – Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να εκλέξει το νέο προεδρείο. Από την πλειοψηφία θα προταθεί η κυρία Δήμητρα Πυρίνη.

Την Κυριακή θα συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ζίχνης για την εκλογή νέου προεδρείου. Από την πλειοψηφία θα προταθεί για την θέση του προέδρου ο νυν πρόεδρος κ. Παναγιώτης Πολυμέρης. Την Δευτέρα ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Δαϊρετζής θα ανακοινώσει τους νέους αντιδημάρχους.

ert.gr