Σεμινάριο φωτογραφίας ‘ΙΣΤΙΜΠΕΗ 2017’

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Συνδέσμου Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη (Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων), δύο φωτογράφοι, ο κ. Σορολόπης Σωκράτης και ο κ. Τσαούσης Νικόλαος, θα εισάγουν το κοινό στις βασικές έννοιες της τέχνης της φωτογραφίας. Αρχικά, θα γίνει μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της τέχνης της φωτογραφίας, καθώς επίσης και αναφορά σε τεχνικά θέματα (τρόπος χρήσης της φωτογραφικής μηχανής, οι φακοί και η χρήση τους, θέματα επεξεργασίας ψηφιακής φωτογραφίας, κλπ.) Στη συνέχεια, οι φωτογράφοι-εισηγητές μαζί με τους συμμετέχοντες θα εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα προαναφέρθηκαν παραπάνω. Ο καθενας μπορει να φωτογραφίσει ελεύθερα το θέμα που επιθυμεί (τοπίο, πορτραίτο, macro κλπ), πάντα με την καθοδήγηση των εισηγητών και με τη δυνατότητα περιπάτου στη φύση.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 στο Οχυρό Ιστίμπεη. Οι ενδιαφερόμενοι ενδείκνυται να έχουν μαζι τους τις φωτογραφικές μηχανές τους. Η διαρκεια του σεμιναρίου θα ειναι περίπου 1 ώρα, το σεμινάριο φωτογραφίας ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σεμινάριο φωτογραφίας 'ΙΣΤΙΜΠΕΗ 2017'


 

  •  Η Είσοδος στο Οχυρό Ιστίμπεη και σε όλες τις εκδηλώσεις-δράσεις ειναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη σε συνεργασία με τουριστικούς πράκτορες διοργανώνουν ολοήμερες εκδρομές προς το Οχυρό Ιστίμπεη (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ).
  • Δείτε το πρόγραμμα εκδηλωσεων (ΙΣΤΙΜΠΕΗ 2017).
  • Εγγραφές στο istibeifort@gmail.com