Η Ελευθερία Δούδου μας μιλάει για τις ευεργετικές ιδιότητες τους SPA στον οργανισμό μας.

 1. Από που κατάγεσαι ;;
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Σέρρες  !
2. Πότε αποφάσισες πως θέλεις να ασχοληθείς με τον χώρο της λουτροθεραπείας και  του Spa.;;
Αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ αρκετά χρόνια  πριν , πάνω από δέκα χρόνια , με το επάγγελμα αυτό (ειδικός λουτροθεραπείας και ειδικός Spa )…. πρώτον γιατί απευθύνεται στο χώρο του τουρισμού , κάτι που μου αρέσει πολύ και δεύτερον πιο εξειδικευμενα στον ιαματικό τουρισμό σε θεραπευτικό πλαίσιο , αλλά και στον χώρο του spa ως χαλαρωτικό , αναζωογονητικό και αισθητικό πλαίσιο . Ένας συδυασμός δηλαδή…ομορφιάς και υγείας !! Θεώρησα λοιπόν πως και οι δυο αυτές περιπτώσεις πρέπει να ενισχυθούν και να εδραιωθούν με προσωπικό άρτια εξειδικευμένο !!
3. Πως αποφάσισες να ανοίξεις ένα κέντρο sea of spa  ;;;
Μέσα από την ειδικότητα μου , ξέρω πόσο καλό κάνουν το ιχνοστοιχεία στον οργανισμό μας, πόσο  απαραίτητα είναι να έχουμε ένα υγείες οργανισμό. Όλη σχεδόν η βόρεια Ευρώπη γνωρίζει την νεκρά θάλασσα και τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει στον οργανισμό μας μεσώ των 26 μεταλλικών συστατικών της.  Ενώ λοιπόν δραστηριοποιούμουν για αρκετά χρόνια στον τουρισμό μας σε συνεργασίες με διάφορα ξενοδοχεία στο χώρο του spa, και έβλεπα την απήχηση του κόσμου στις παροχές υγείας που προσέφερα , θέλησα να ανοίξω ένα κέντρο ιαματικής λουτροθεραπείας στην πόλη μου, έτσι ώστε να ενημερώσω , να μεταφέρω και να μεταδώσω τις γνώσεις μου και σε τοπικό επίπεδο και να βοηθώντας τον κόσμο να βελτιώσει ή ακόμη και να θεραπεύσει κάποιες καταστάσεις που τον ταλαιπωρούν , όπως δερματικές παθήσεις, εκζέματα , ψωρίαση , ακμή κ,α ….με απόλυτα φυσικό τρόπο !!
4. Ήταν δύσκολη η απόφαση ;;
Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση !! Δεν πάρθηκε παρορμητικά , αλλά μετά από αρκετή σκέψη , αναλογίζοντας πρώτα από όλα το οικονομικό επίπεδο της πόλης μου , την απήχηση τους σε κάτι εναλλακτικό , το κόστος , το κέρδος…. όλα όσα θα πρέπει να λάβει υπόψιν ένας επαγγελματίας !! Φυσικά τίποτα δεν γίνεται χωρίς …ρίσκο !! Εγώ όμως είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να προσφέρω και όταν είμαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητα των παροχών μου…. απλά σπεύδω να υλοποιήσω την απόφασή μου ..!! 
5. Μια νέα κοπέλα τι μπορεί να κάνει σε ένα κέντρο λουτροθεραπείας ;;
Τα κέντρα ιαματικής λουτροθεραπείας μπορούν να τα επισκεφθούν όλες οι ηλικίες . Ακόμη και από τα αρχαία χρόνια η επισκεψιμότητα τους ήταν έντονη . Έχουμε συνδυάσει δυστυχώς την λουτροθεραπεία με τις μεγαλύτερες ηλικίες, αν και τα τελευταία χρόνια αργά αλλά σταθερά ανοδικά τα επισκέπτονται και νεότερες ηλικίες γυναίκες και άντρες . Η λουτροθεραπεία μας βοηθά να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα , να έχουμε μια καλή άμυνα του οργανισμού μας και μια καλή κυκλοφορία του αίματος . Όταν λοιπόν φροντίζουμε από σχετικά μικρή ηλικία το σώμα μας εσωτερικά και εξωτερικά, στην ουσία το χτίζουμε και το ενισχύουμε να αντέχει περισσότερο. Έτσι λοιπόν , μια νεαρή κοπέλα μπορεί π.χ. να κανει  λασποθεραπεια ή και ακόμη να χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση τα προϊόντα από Νεκρά Θάλασσα με 26 ιχνοστοιχεία , για να έχει έναν οργανισμό υγιέστατο για αρκετά χρόνια !!
6. Μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να αναζωογονηθεί ;;;
Φυσικά και μπορεί να αναζωογονηθεί μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτές οι ηλικίες ξέρουν καλύτερα από μας πόσο σημαντικό είναι να φροντίζει κάποιος το σώμα του και τον οργανισμό του . Αυτό που αποζητούν οι περισσότερες είναι να ξεκουραστούν. Νομίζω πως εκτός από λασπολουτρα ….ένα καλό μασάζ, θα τις αναζωογονούσε στο έπακρο !!
7. Μίλησέ μας για τις υπηρεσίες που προσφέρει το sea of spa ..
Το “spa της καρδιάς μας ” πλέον, είναι ένας χώρος που συνδυάζει την υγεία , την ομορφιά και την χαλάρωση !! Επαγγελματικές υπηρεσίες , όπως θεραπείες με προϊόντα από νεκρά θάλασσα π.χ. λασποθεραπειες. πήλιγκ με αλάτι κτλ. , για θεραπευτικούς λόγους, όπως δερματικές παθήσεις, εκζέματα , ψωρίαση , ακμή κ.α. , αλλά και για αισθητικούς λόγους . Επίσης στις παροχές δεν θα μπορούσε να λείπει το χαλαρωτικό κομμάτι , όπως το μασάζ,,,το αισθητικό κομμάτι όπως η αποτρίχωση, οι περιποιήσεις και ο καλλωπισμός άνω και κάτω άκρων και το μακιγιάζ. Όλα αυτά βέβαια παρέχονται με άψογη, υπεύθυνη και επαγγελματική εξυπηρέτηση , όπου συμβάλουν η γνώση στο αντικείμενο, η εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία !!
8. Ποιες οι ευεργετικές ιδιότητες του spa στον οργανισμό μας ;;
Spa ..είναι η παροχή υπηρεσιών μυικής χαλάρωσης, σωματικής και πνευματικής ευεξίας !! Από αρχαιοτάτων χρόνων , η υγεία , η αρμονία και η ψυχική ισορροπία απασχολούσε τον άνθρωπο . Η ομορφιά και η ευεξία είναι ανέκαθεν κάτι που θαύμαζε και εξυμνούσε. Σήμερα ζώντας σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, η επίτευξη της εξωτερικής τελειότητας είναι πλέον ανάγκη και όχι πολυτέλεια . Κάθε παροχή στο spa έχει τις δικές της ευεργετικές ιδιότητες . Γενικά μια επίσκεψη σε ένα spa έχει ως αποτέλεσμα…¨
Την μείωση του στρες
Την μείωση του σωματικού πόνου
Τη χαλαρωση των μυων απο την ενταση
Προσθέτει υγιή λάμψη στο δέρμα
Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
Ενισχυει το ευρος της κινησης
Αυξανει την ενεργεια
Βελτιωνει την ψυχικη διαθεση
Αυτό που θέλω να επισημάνω όμως είναι, πως ο φυσικός τρόπος αντιμετώπισης και βελτίωσης καταστάσεων μπορεί να απαιτεί χρόνο….αλλά πάντα μα πάντα έχει αποτελέσματα που διαρκούν . !!!
Μια δοκιμή θα σας πείσει !!!!   Sea Of Spa Serres