Τα 3 βασικά λάθη που κάνουμε όλες όταν επιλέγουμε το μαγιό μας!

Δεν ξέρω αν σας έχει συμβεί ή αν σας συμβαίνει συχνά, πάντως εγώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχομαι αντιμέτωπη με το ίδιο δίλημμα. Ποιο είναι το σωστό μαγιό γι΄αυτό το καλοκαίρι και αν τελικά έκανα τη σωστή επιλογή! Και ενώ πάντα έχω στο μυαλό μου όσα πρέπει να προσέξω κατά την επιλογή του, κάτι πάει στραβά εκείνη την ώρα και κάνω λάθος. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που έχω μαγιό πάρα πολλά χρόνια και δεν μπορώ να τα αποχωριστώ.

Υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει όλες μας να έχουμε κατά νου όταν πάμε να αγοράσουμε το μαγιό μας. Και επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και δεν έχουμε τη δυνατότητα για λάθη, επιβάλλεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές.
Το καλό είναι πως τα τελευταία χρόνια πολλές ελληνικές εταιρείες έχουν λανσάρει οικονομικές και πολύ ωραίες σειρές με μαγιό και αυτό μας δίνει μια ανακούφιση

Ποια είναι για μένα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά;
1)Το μαγιό μας πρέπει να είναι άνετο. Σκέψου πως θα το φοράς όλη την ημέρα και δεν μπορείς πάντα να είσαι προσεκτική με τις κινήσεις σου. Το θέαμα της κοπέλας στη παραλία όταν φοράει ένα μικρότερο μαγιό από το νούμερο της είναι τραγικό. Μην το αγοράζεις με σκοπό να το φορέσεις όταν καταφέρεις να χάσεις εκείνα τα τρία κιλάκια.
2)Επένδυσε σε κλασικά μαγιό που δεν χάνουν την αξία αλλά και το στυλ τους στο χρόνο. Πολύ ωραίο να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, αλλά να θυμάσαι πάντα πως το κλασικό είναι και διαχρονικό. Ένα μαύρο ή λευκό ή μονόχρωμο μαγιό θα είναι πάντα στη μόδα και εσύ δεν θα βγεις ποτέ χαμένη.
3)Δες την εικόνα σου στο καθρέφτη και αναγνώρισε πως το μαγιό που φοράς κολακεύει τα δυνατά σου σημεία και κρύβει τα αδύναμα. Όπως ακριβώς και στα ρούχα η λάθος εφαρμογή μπορεί να κοστίσει στο τελικό αποτέλεσμα.

πηγή