Συναγερμός. Σώστε τον… Νέστορα. Είναι 3,5 ετών και παλεύει με τον θάνατο

Ο μικρός Νέστορας χρειάζεται την βοήθεια μας καθώς πάσχει από μια σπάνια καρδιοπάθεια. Μέσα από μια σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κάνει έκκληση εξηγώντας το πρόβλημα του ζητώντας την βοήθεια όλων μας. Το αγοράκι είναι μόλις 3,5 χρονών, ενώ από τριών μηνών πάσχει από την συγκεκριμένη νόσο. Τώρα για τις ανάγκες της υγείας του πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό νοσοκομείο στην Αμερική, ωστόσο όπως καταλαβαίνετε το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό και η οικογένεια του δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο οικονομικό βάρος.

 

Διαβάστε αυτολεξεί την ανάρτηση: Γειά σας! Είμαι ο Νέστορας και είμαι 3,5 χρονών. Ήμουν τριών μηνών όταν έμαθα ότι πάσχω από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Το οξυγόνο μου ήταν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μετά τη διάγνωσή μου μπήκα εσπευσμένα σε κλινική και έκανα καρδιοχειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς Glenn- shunt. Η εγχείρηση έγινε με επιτυχία και μου έδωσε μια παράταση χρόνου, δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετή για την τελική διόρθωση της καρδιοπάθειάς μου.

Τους τελευταίους μήνες δυσκολεύομαι και πάλι να αναπνεύσω. Ζω με οξυγόνο 73% το οποίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό και συνεχίζει να πέφτει . Πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη της μεταφοράς μου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Boston Children’s Hospital, το πιο εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής. Θα υποβληθώ σε επέμβαση που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εκεί, από έναν εξειδικευμένο παιδοκαρδιοχειρουργό και την ομάδα του.

Η μεταφορά μου είναι δύσκολη γιατί χρειάζονται ιδιαίτερες συνθήκες στο αεροπλάνο για να μπορέσω να πετάξω. Όλα τα παραπάνω έχουν μεγάλο κόστος το οποίο η οικογένειά μου αδυνατεί να καλύψει. Θέλω να μπορέσω να τρέξω, θέλω να συνεχίσω να γελώ, θέλω να ζήσω! Ζητώ τη βοήθειά σας! Τραπεζικοί Λογαριασμοί για τον Νέστορα στο Boston Children’s Hospital των ΗΠΑ: ALPHA BANK Αρ. Λογ.: 483002101098037 ΙΒΑΝ: GR9001404830483002101098037 Swift-Bic: CRBAGRAA (για καταθέσεις απο εξωτερικό) Δικαιούχοι: Κουτσαλή Η. Αικατερίνη (η μαμά) και Κούκιος Ι. Νικόλαος (ο μπαμπάς) ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ.: 5220044626517 ΙΒΑΝ: GR42 0172 2200 0052 2004 4626 517 Swift-Bic code: PIRBGRAA (για καταθέσεις απο εξωτερικό) Δικαιούχος: Κούκιος Ι. Νικόλαος Ο καταθέτης θα πρέπει να αναγράφει τη λέξη “ΔΩΡΕΑ” Τηλ. οικογένειας για πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία: +30 6976051186