Δυναμικό come back με νέο τραγούδι για την Νταϊάνα Τσέκου

Nέο δυναμικό come back κάνει στα μουσικά δρώμενα μία από τις τραγουδίστριες, που αναδείχθηκαν από τα μουσικά talent shows και κατάφεραν να αντέξουν στον χρόνο.

Ο λόγος για την Νταϊάνα Τσέκου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2002 από το Fame Story 1, μαζί με τον Νίνο, τον Θάνο Πετρέλη και την Ελεάνα Παπαϊωάννου και μετράει αρκετά χρόνια στη δισκογραφία.
Η γνωστή ερμηνεύτρια, η οποία έχει σημαντικές συνεργασίες, όπως με την αείμνηστη Τζένη Βάνου, τον Θέμη Αδαμαντίδη και πολλούς άλλους τραγουδιστές, επιστρέφει ανανεωμένη με ένα νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Τι σου προσφέρει».
Το νέο τραγούδι της Νταϊάνας Τσέκου είναι σε στίχους και μουσική του νέου ταλαντούχου δημιουργού, Άγη Γεωργόπουλου και κυκλοφορεί από το νέο ελπιδοφόρο label DGM (Dream Greek Music), το οποίο, αν και νεοσύστατο, το εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι τραγουδιστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ερμηνεύτρια πολύ σύντομα ετοιμάζει νέο τραγούδι-έκπληξη, που θα φέρει την υπογραφή του γνωστού τραγουδιστή-δημιουργού, Δημήτρη Γιώτη.