Πάρτε μία πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που έρχεται

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την κυκλοφορία του νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που θα έχει τίτλο «Μπλέξαμε».
Και σε αυτόν τον δίσκο του διαχρονικού πρεσβευτή της ελληνικής ροκ σκηνής οι θεματικές πτυχές των στίχων αναδεικνύουν τις σύγχρονες κοινωνικές ανησυχίες του, τις οποίες ερμηνεύει άλλοτε διαμαρτυρόμενος και άλλοτε με βαθύ λυρικό ερωτισμό.
Στο νέο του άλμπουμ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται (όχι για “πρώτη φορά”), σαν συνθέτης των εννέα τραγουδιών από τα συνολικά δώδεκα.
Από εκεί και πέρα δύο συνθέσεις με τις ενορχηστρώσεις τους υπογράφει ο παλιός του συνεργάτης, Χριστόφορος Κροκίδης και μία σύνθεση ο αγαπημένος του μουσικός συνεργάτης, Ανδρέας Αποστόλου, ο οποίος έχει αναλάβει την ενορχήστρωση των δέκα υπολοίπων τραγουδιών, καθώς και την ηχοληψία τους.
Στιχουργικά ο Βασίλης Πακακωνσταντίνου συναντιέται για πρώτη φορά, σε επτά τραγούδια, με τη Λίνα Δημοπούλου,σε δύο με τη Σάννυ Μπαλτζή και σε δύο με τον πολυτραγουδισμένο από τον Βασίλη, Οδυσσέα Ιωάννου.
Αξίζει να σημειωθεί το ποίημα της Γαλάτειας Καζαντζάκη “Αμαρτωλό”.
Προάγγελος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του αειθαλούς καλλιτέχνη είναι το ομότιτλο τραγούδι «Μπλέξαμε», καθώς και αυτό με τίτλο «Θα σωπαίνω και θα ξέρεις», τα οποία έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε, παίρνοντας μία πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ του Βασίλη.