Έτοιμοι για δροσερό Yabeeraki και αυτό το καλοκαίρι;

Τι είναι αυτό που ψάχνουμε κάθε καλοκαίρι;

Μια καθαρή παραλία με όλες τις ανέσεις, καλό καφέ, δροσερά κοκτέιλ , νόστιμο φαγητό και δυνατή μουσική!!

Εμείς δεν χρειάζεται να ψάξουμε για το φετινό μας στέκι μιας και το Yabeeraki συνδυάζει τα παραπάνω με ανεβαστική μουσική , πρόθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό που φροντίζει και για την ασφάλειά μας.

Στο Yabeeraki εκτός από δροσερά beerakia, δίνουν βάρος στην ποιότητα του καφέ και γιαυτό συνεχίζουν να προμηθεύονται από τις καλύτερες ποικιλίες που παρέχει το Kolektiva – Coffee Roasters.

Το μενού τους, ανανεωμένο και αναβαθμισμένο αφού το Broz Burger έγινε Broz Steak and Burger House προσφέροντας νέες γεύσεις στους φανατικούς κρεατολάγνους.

Το αγαπημένο μας beach bar για 15 καλοκαίρια, καθημερινά και από το πρωί έως τη δύση του ηλίου μας υποδέχεται με ενθουσιασμό και μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και απίθανα party! Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έγινε σημείο αναφοράς στην Παραλία Οφρυνίου.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Yabeeraki Sun n Sea Bar μας υπόσχεται ακόμη ένα τρελό καλοκαίρι.


Επιστροφή στο καλοκαίρι αλλά με διαφορετικές συνθήκες. Το Yabeeraki άνοιξε με αισιοδοξία και βαθύ αίσθημα ευθύνης με στόχο να συμβάλει στη διασκέδασή μας με σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και στην ασφάλεια με κάθε κόστος.