Η φαρσοκωμωδία “Όλα στη θέση τους” στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών

Κατόπιν επανεκκίνησης όλων των θεατρικών παραγωγών, η θεατρική μας ομάδα «Συνήθεις Ύποπτοι» θα παρουσιάσει στο θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών τη φαρσκοκωμωδία «Όλα Στη Θέση Τους» στις 16-17 & 20-21 Ιουλίου. Ώρα έναρξης 21:15. Πρόκειται για θεατρικό κείμενο του Πασχάλη Μαντζαρίδη, βασισμένο στην κωμωδία «Black Comedy» του Άγγλου P. Shaffer.

ΥΠΟΘΕΣΗ:    1979, Λονδίνο. Η διάσημη εικαστικός Φιγιόν θα επισκεφθεί τη γκαλερί στο σπίτι του νεαρού, άσημου ζωγράφου Τζον. Όμως, το διαμέρισμά του είναι αχούρι.

Η σύντροφός του, Έμα, επιμένει πως για να κάνει καλή εντύπωση πρέπει ο χώρος να γίνει ευπαρουσίαστος. Δεν έχουν χρόνο! Τον πείθει να κλέψουν προσωρινά ακριβές αντίκες κι έπιπλα από το διαμέρισμα της αντικέρ Χάριετ που λείπει στο εξωτερικό.

Τότε πέφτει το ρεύμα στο κτήριο! Κανείς δε βλέπει τίποτα! Πως θα υποδεχτεί το ζευγάρι την πασίγνωστη εικαστικό χωρίς φως;

Ξαφνικά στο σπίτι συρρέουν απρόσκλητα άτομα, από γείτονες μέχρι αστυνομία! Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιστρέφει εκτάκτως η Χάριετ και θέλει να μπει στο διαμέρισμά της!

Μέσα στο σκοτάδι το ζευγάρι Τζον-Έμα πρέπει να τα βάλει… όλα στη θέση τους!

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων για συντελεστές και κοινό.

ΔΙΑΣΚΕΥΗ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:               Πασχάλης Μαντζαρίδης

ΣΚΗΝΙΚΑ:                                        Αλέξανδρος Βλάχος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:               Γιώργος Τριανταφύλλου

ΔΙΑΝΟΜΗ

Αργύρης Βογιάρης, Ιωάννα Τσακίρη, Σοφία Σκούρα, Μαρία Τζώρτζογλου,

Πασχάλης Μαντζαρίδης, Αλέξανδρος Βλάχος, Ήλια Μαντζαρίδου,

Γεωργία Γκουλουράκη, Φωτεινή Μέμψα