Για το τηγανιτό ρύζι Υλικά :
Ρύζι 250γρ.
Ηλιέλαιο 4 κτλ σούπας.
Αυγά 4 τεμ.
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 τεμ
Κρεμμυδάκι πράσινο κομμένο ροδέλες 2 τεμ.
Διαδικασία :
Πρώτο βήμα – βράζουμε το ρύζι και το σουρώνουμε
Δεύτερο βήμα- σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και το κρεμμύδι να μαλακώσει
Τρίτο βήμα – προσθέτομε τα αυγά αφήνουμε λίγο να πάρουν άσπρο χρώμα
Τέταρτο βήμα- προσθέτουμε το ρύζι και αρχίζουμε να ανακατεύουμε
Πέμπτο βήμα – όταν το ρύζι μας είναι έτοιμο και τα αυγά είναι μαγειρεμένα προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι.
Fb Page: Stefanos Kariofyllis
Instagram: Stefanos Kariofyllis