Γ.Σ.Σερρών 2017: Υψηλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν. Δείτε το νέο ρόστερ

Μπαράζ μεταγραφών στον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών 2017 προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του νέου πρωταθλήματος.

Οι “Ταύροι” αφού ανανέωσαν με τον προπονητή τους Γιάννη Μπουτάκογλου ενισχύθηκαν σημαντικά σε όλες τις θέσεις.

Οι Λαδιάς Χρήστος, Χατζηανδρέου Δημήτρης, Γιαβρόπουλος Παναγιώτης ανανέωσαν και παραμένουν στο ρόστερ του Γυμναστικού με τους υπεύθυνους του συλλόγου να περιμένουν να βοηθήσουν τα μέγιστα χάρις στην εμπειρία τους.

Από τους νέους την αρχή έκανε ο Παγωνίδης Δημήτρης. Ο ύψους 2 μέτρων forward είναι μόλις 21 ετών και έχει πάρει γεύση από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ανδρών με τις ομάδες της Ευκαρπίας και του Ζεφύρου.

Στη συνέχεια, ο Μυλωνόπουλος Γιάννης (19 ετών, 1.91, forward) και ο Ντάφλος Χρήστος (20 ετών, 1.82, playmaker) δύο παθιασμένοι νέοι παίκτες, αμφότεροι με θητεία στην Α.Ε.Σ, προστέθηκαν στους εκλεκτούς του Γυμναστικού.

Η ρακέτα πλέον “γεμίζει” με την έλευση του Πεχλιβάνου Ραφαήλ (24 ετών, 2.02, center) ο οποίος μετά το πέρασμα του από την Α2 με τον Φίλιππο Βέροιας αλλά και Γ εθνική με Αιγινιακό, Ιωνικό Νικαίας, επέλεξε να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα του ΓΣΣ 2017.

Με αξιώσεις ήρθε και ο Δούκας Βασίλης (21 ετών, 1.95, forward). Με θητείες στη Β και Γ εθνική με Ικάρους, Πανσερραϊκό και ΧΑΝΘ ο ταλαντούχος Βασίλης θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας.

Η ενίσχυση στον “άσσο” με μεγάλο μπαμ για το σύλλογο. Ο χαρισματικός playmaker Παλιαχάνης Κώστας (21 ετών,1.85, playmaker) έχει ανδρωθεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έχει συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Β και Γ με Μακεδονικό και Μαχητών – Πειραματικό Πεύκων.

Από τον Μαντουλίδη στον ΓΣΣ 2017, ο νεαρός Χασάπης Αστέριος (18 ετών, 2.00, center) με θητεία στα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ αποτέλεσε την τελευταία προσθήκη στους ψηλούς της ομάδας. Ο δυναμικός center θα ενισχύσει τη front line του Γυμναστικού και θα δώσει βάθος στη ρακέτα.

Έναν “πιστολέρο” βρήκε ο Γυμναστικός και δεν δίστασε να τον κλείσει! Ο πολύπειρος Παρχαρίδης Σάββας, καταξιωμένος στη Β εθνική κατηγορία, ήρθε για να φορτώσει τα αντίπαλα καλάθια!

Μια απρόσμενη μεταγραφή λόγω σπουδών αποτέλεσε η προσθήκη του Σιδηρόπουλου Σεραφείμ. Ο Άκης σπουδάζει στις Σέρρες και η ένταξη του στον Γυμναστικό ήταν μονόδρομος. Ο ταλαντούχος guard του ΠΑΟΚ θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του βοηθώντας τον Γυμναστικό να φτάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο χορός των μεταγραφών έκλεισε (;) με την έλευση του, μπαρουτοκαπνισμένου από Β-Γ εθνική, point guard Σιδερίδη Χαράλαμπου. Ο 24χρονος σκόρερ μετά από τους Πανσερραϊκό και Ικάρους έρχεται να δώσει πλουρασλισμό στην επίθεση των “ταύρων”.

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα του Γυμναστικού τις υποχρεώσεις της καθώς για το κύπελο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ νίκησε την U21 της Ε.Κ Καβάλας με σκορ 74-64.

Θυμίζουμε ότι από φέτος έχει ξεκινήσει μια συνεργασία σε πολλούς τομείς μεταξύ Πανσερραϊκού, ΑΕΣ και ΓΣΣ 2017 για την ανάδειξη του σερραϊκού μπάσκετ.