Δώσε φως στο σπίτι σου με τα πιο απίθανα φωτιστικά της αγοράς που θα βρεις εδώ

Η διακόσμηση ενός σπιτιού και ενός χώρου ευρύτερα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Πρέπει να διαλέξεις τα χρώματα στους τοίχους, τα έπιπλα και μικροέπιπλα που θα συνθέσουν τα δωμάτιά σου, ενώ είναι βέβαιο πως θα σε απασχολήσουν και πολλές ακόμη λεπτομέρειες.

Η επιλογή των φωτιστικών είναι ένα από τα ζητήματα που σίγουρα θα τεθούν.

Μπορεί ο βασικός ρόλος ενός φωτιστικού να είναι ο φωτισμός, αλλά όλα τα φωτιστικά δεν είναι ίδια. Εκτός από το τι ταιριάζει με το ύφος και τα χρώματα του υπόλοιπου σπιτιού, καλείσαι να διαλέξεις ανάμεσα σε φωτιστικά οροφής, επιτραπέζια, επιδαπέδια, ακόμα και επιτοίχια.

Κάνε κάθε σου γεύμα εμπειρία με τον κατάλληλο φωτισμό

 

 

Inart φωτιστικό οροφής 3φωτο μεταλλικό σε μαύρο-χρυσό
Inart φωτιστικό επιδαπέδιο 3φωτο Ξύλινο σε μaύρο natural

Σίγουρα για τους περισσότερους η διαδικασία του φαγητού είναι μία υπόθεση που τελειώνει πριν καλά-καλά ξεκινήσει.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπουν πάντα να καθίσεις με ησυχία και να απολαύσεις τα γεύματα της ημέρας, αλλά πάντα υπάρχει λίγος χρόνος για ένα ρομαντικό δείπνο ή για ένα μεσημέρι με όλη την οικογένεια μαζεμένη για φαγητό. Για όλες αυτές τις στιγμές, εμείς σου προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά στα φωτιστικά Αγιοβλασίτης και να βρεις καταπληκτικά φωτιστικά τραπεζαρίας.

Διάλεξε φωτιστικό οροφής για να αναδείξεις καλύτερα την τραπεζαρία σου ή επιδαπέδιο φωτιστικό, που θα λειτουργήσει αποτελεσματικά και ως διακοσμητικό στοιχείο στο χώρο.

Συνδύασε μοναδική ποιότητα και αισθητική ανάμεσα στην ποικιλία από ξύλινα ή μεταλλικά φωτιστικά σε διάφορους σχεδιασμούς και χρώματα και φώτισε εξαιρετικά στο σπίτι σου, σε κλασικό ή πιο μοντέρνο ύφος.

 

Επιτραπέζια φωτιστικά: τα πασπαρτού κομμάτια για όλο το σπίτι

Inart φωτιστικό επιτραπέζιο μεταλλικό σε χρυσό
Arlight επιτραπέζιο φωτιστικό πλαστικό/ύφασμα σε λευκό/μαύρο
Inlight επιτραπέζιο φωτιστικό μεταλλικό/γυάλινο οξυντέ σε πράσινο

Τα επιτραπέζια φωτιστικά είναι ο ορισμός του βολικού φωτιστικού!

Δύσκολα θα βρεις σπίτι χωρίς, τουλάχιστον, δύο επιτραπέζια φωτιστικά. Στην κρεβατοκάμαρα φιλοξενούνται συνήθως δύο πορτατίφ, ενώ στο σαλόνι αν δεν υπάρχει επιδαπέδιο φωτιστικό θα είναι γιατί έχει προτιμηθεί το επιτραπέζιο.

Μην ξεχνάς και το γραφείο, καθώς για οποιαδήποτε δουλειά και αν κάνεις ένα φωτιστικό πάνω στο χώρο εργασίας σου είναι απαραίτητο.

Στο αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρεις άπειρες επιλογές για φωτιστικά επιτραπέζια σε κλασικά, vintage και πιο μοντέρνα σχέδια. Η πληθώρα των υλικών και των χρωματισμών θα σε καταπλήξει και, πίστεψέ μας, με δυσκολία θα αποφασίσεις για το ποια σου αρέσουν περισσότερο.

 

Εμπιστεύσου την πολυετή πείρα της αγαπημένης εταιρίας Αγιοβλασίτης, κάνε την παραγγελία σου από το e-shop της και παράλαβε τα εξαιρετικής ποιότητας και ασυναγώνιστης τιμής φωτιστικά σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεσαι!