Wide leg jean: 5 τρόποι να το φορέσετε

Το denim trend που άνθισε στα 90’s και στα 2010’s δεν είναι άλλο από τα wide leg jeans, δηλαδή τα τζιν εκείνα, που σε αντίθεση με τα skinny που έχουν πολύ στενή εφαρμογή, είναι πιο loose στα πόδια και συνήθως ψηλόμεσα. Θεωρούνται από τα πιο κολακευτικά ανάμεσα στα γυναικεία παντελόνια https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-pantelonia-sorts/gynaikeia-pantelonia, καθώς το design τους δημιουργεί ένα πολύ ωραίο slimming effect τονίζοντας τη μέση και κάνοντας τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεπτά και ψηλά. Εμείς σε αυτό το blog post κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτά προτείνοντας πέντε διαφορετικούς τρόπους να τα φορέσετε!

Wide leg jeans θα βρείτε και τον χειμώνα και το καλοκαίρι με τη διαφορά ότι τον χειμώνα οι αποχρώσεις σκουραίνουν ακόμα περισσότερο με το μαύρο να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα. Το μαύρο wide leg jean είναι πολύ κομψό και μόνο τέτοια σύνολα μπορεί να δημιουργήσει. Τις κρύες ημέρες, ταιριάξτε με ένα chunky πουλόβερ και μποτάκια με τρακτερωτή σόλα για ένα cozy look που θα σας χαρίζει ζεστασιά και άνεση στο γραφείο.

Μία ακόμα casual εμφάνιση που εμπνέεται αυτήν τη φορά από το street style είναι ο συνδυασμός μιας κοντής ζακέτας που θα φορεθεί σαν μπλούζα με τα μοντέρνα sneakers σας, ενώ για ένα πιο θηλυκό look δεν έχετε παρά να επιλέξετε μια τουνίκ ή ένα πουκάμισο με ιδιαίτερα μοτίβα και να το ταιριάξετε με το τζιν σας και ψηλοτάκουνα μποτάκια. Στο τελευταίο look μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός των διαφορετικών υφασμάτων -το φίνο top μαζί με το «ανθεκτικό» τζιν- αλλά και ότι αποδεικνύεται πώς το wide leg jean σας, όπως και κάθε άλλο jean λειτουργεί ως καμβάς, για να δημιουργείτε κάθε φορά και ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο.

Ακολούθως, μπορεί να μην έχει τον elegant και feminine χαρακτήρα που έχουν τα φλοράλ φορέματα https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/foremata, ωστόσο μπορεί να φορεθεί χωρίς δισταγμό σε πολλές από τις βραδινές σας εξόδους. Ταιριάξτε το με ένα top με τιράντα, σακάκι, ψηλοτάκουνες γόβες και θα έχετε αμέσως μια put-together εμφάνιση για μια χαλαρή βόλτα με τους φίλους σας. Φορέστε το με ένα crop top με παγιέτες ή prints και τις μπότες σας για ένα smart glam party outfit! Tip: Προτιμήστε ένα κροπ τοπ με φουσκωτά μανίκια που θα δημιουργήσουν μια πολύ ωραία ισορροπία με το wide leg jean σας, ενώ θα κάνουν και αυτά τη μέση σας να φαίνεται πιο λεπτή.

Εντάξτε στην γκαρνταρόμπα σας το wide leg jean με τους αμέτρητους συνδυασμούς και αποθεώστε κι εσείς αυτό το denim trend!