Ορκωμοσία: 4 ζευγάρια παπούτσια που θα απογειώσουν το στυλ σου

Η στιγμή που θα πάρεις το πτυχίο σου έφτασε και εσύ είσαι σίγουρα πανευτυχής και ενθουσιασμένη. Ανυπομονείς να γιορτάσεις το σημαντικό αυτό γεγονός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ξέρεις ότι η μέρα αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σου. Ως απόλυτη πρωταγωνίστρια του γεγονότος θέλεις να είσαι εντυπωσιακή, καθώς όλα τα βλέμματα και οι κάμερες φίλων και συγγενών θα είναι στραμμένες πάνω σου, για αυτό βρες παρακάτω 4 προτάσεις παπουτσιών που θα απογειώσουν το graduation look σου!

Loafers

Τα loafers γυναικεία είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάς άνετα παπούτσια με υπέροχο στυλ. Συνιστούν την νούμερο 1 τάση της μόδας για την φετινή σεζόν και δένουν υπέροχα με το κομψό και κλασικό look που απαιτεί η περίσταση της αποφοίτησης. Ιδίως αν προτιμήσεις να φορέσεις ένα κουστούμι, το οποίο θα συνδυάσεις με κάποιο ιδιαίτερο πουκάμισο ή ένα απλό τοπ, τα loafers θα δώσουν μια υπέροχη πινελιά στο outfit σου και θα σου επιτρέψουν να στέκεσαι όρθια με άνεση, τόσο κατά την διάρκεια της αποφοίτησης, όσο και κατά την διάρκεια του photo shooting που θα ακολουθήσει.

Sneakers

Αν θέλεις να μείνεις πιστή στα flat παπούτσια αλλά η ιδέα των loafers δεν σε ενθουσιάζει, τότε μπορείς να προτιμήσεις ένα ζευγάρι sneakers για να απογειώσεις την εμφάνισή σου. Φυσικά δεν εννοούμε πως μπορείς να φορέσεις τα αθλητικά του γυμναστηρίου σου ή τα πάνινα, σκισμένα -από άποψη- sneakers σου. Η πρότασή μας αφορά ιδιαίτερα sneakers με χαρακτήρα που θα χαρίσουν πόντους στυλ στο look σου. Αναζήτησε ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά που ταιριάζουν με ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις ή πιο extreme sneakers αν έχεις βρει ήδη το outfit σου και θεωρείς ότι δένουν αρμονικά και το αναδεικνύουν.

Γόβες

Τι πιο κομψό και διαχρονικό από ένα ζευγάρι γόβες; Οι γόβες είναι αναμφισβήτητα πολυαγαπημένα γυναικεία παπούτσια και μπορούν να αναδείξουν το στυλ σου και να κολακεύσουν την σιλουέτα σου ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις. Προτίμησε γόβες μαύρες ή nude ως τα ιδανικά παπούτσια για να ολοκληρώσεις το graduation look σου και θα είσαι κατά κοινή ομολογία η πιο κομψή της ορκωμοσίας.

Πέδιλα

Αν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να θυσιάσεις λίγη από την άνεσή σου προκειμένου να είσαι εκθαμβωτική στην αποφοίτησή σου, τότε τα πέδιλα γυναικεία είναι τα κατάλληλα παπούτσια για να σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Τα πέδιλα μπορούν να κάνουν level up οποιοδήποτε outfit, ενώ θα δώσουν στο ανδρόγυνο στυλ σου με κουστούμι έναν θηλυκό τόνο. Συμβουλή μας είναι να κινηθείς σε πέδιλα χωρίς πολλές αστραφτερές λεπτομέρειες, ώστε να μην παραπέμπουν σε βραδινά παπούτσια, αλλά να παίξεις με τα έντονα χρώματα και τα prints αν δεν θέλεις το look σου να είναι πολύ κλασικό.