Μικρά αντικείμενα στο σπίτι με μεγάλη χρηστικότητα!

Η βόλτα στην αγορά και η επίσκεψη σε καταστήματα με είδη σπιτιού είναι μια απολαυστική διαδικασία. Όταν θέλουμε να ανανεώσουμε τον χώρο μας, επιλέγουμε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που θα δώσουν ξεχωριστό στιλ στο σπίτι μας. Πολλά από αυτά τα αντικείμενα μπορούν να έχουν μεγάλη χρηστικότητα και να δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά.  Στην επόμενη αγορά σου πρόσθεσε κάποιο από τα παρακάτω είδη και πάρε ιδέες για πρωτότυπα δωράκια.

  • Κλειδοθήκη

Η κλειδοθήκη είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό που μπορείς να τοποθετήσεις δίπλα στην πόρτα ώστε να είναι συγκεντρωμένα όλα τα κλειδιά μαζί και να μην χάνεις τίποτα. Μπορείς να βρεις πρωτότυπες ιδέες ανάλογα με το στιλ του σπιτιού. Μια πρόταση ακόμη είναι και ένα διακοσμητικό κουτάκι για να τοποθετείς εκεί εκτός από τα κλειδιά σου και άλλα μικρά πραγματάκια.

  • Στοπ πόρτας

Απαραίτητο αντικείμενο στο σπίτι για να προστατεύσεις τις πόρτες και τους τοίχους είναι τα στοπ πόρτας. Επέλεξε αυτό που ταιριάζει στο στιλ της διακόσμησης και θα βρεις στην αγορά μεγάλη ποικιλία με ξύλινα και υφασμάτινα διακοσμητικά. Αποτελεί μια πολύ καλή λύση για προστασία και με τα ιδιαίτερα σχέδια θα βάλεις μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο σου.

  • Κρεμάστρα

Μια πρωτότυπη και περίτεχνη κρεμάστρα θα κλέψει όλα τα βλέμματα και θα σε εξυπηρετήσει πολύ όταν θα δέχεσαι επισκέπτες. Ιδανικά κρέμασε την κοντά στην πόρτα ώστε να αφήνεις πανωφόρια, τσάντες και ομπρέλες και να έχεις άμεση πρόσβαση.

  • Αποθηκευτικά κουτιά

Για ένα ξεχωριστό στιλ σε όλους τους χώρους του σπιτιού μπορείς να προσθέσεις αποθηκευτικά κουτάκια. Μπορείς να τοποθετήσεις μέσα μικρά χρηστικά αντικείμενα που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου και δεν θέλεις να είναι ορατά στους καλεσμένους σου.

  • Βιβλιοστάτες

Αν σου αρέσει το διάβασμα και έχεις μετατρέψει το σαλόνι σου σε μικρή βιβλιοθήκη μπορείς να προσθέσεις στο καλάθι σου έναν βιβλιοστάτη. Εκτός από διακοσμητικό χώρου στα ράφια, μπορείς να έχεις τακτοποιημένα όλα τα βιβλία σου.

  • Κρεμαστοί καθρέπτες

Οι μικροί καθρέπτες δίνουν μια τρομερή αισθητική στο σπίτι. Αποτελούν μια πρωτότυπη ιδέα για διακόσμηση, μεγαλώνουν τον χώρο ενώ ταυτόχρονα μπορούν να φτιάχνεις το look σου.

  • Φαναράκια

Τα φαναράκια με κεριά είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό για το πάτωμα ή το τζάκι και δεν θα πρέπει να λείπει από την λίστα σου. Συνδύασε τα με αρωματικά κεράκια για να μυρίζει υπέροχα ο χώρος σου και να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα.

  • Ρολόι

Στα περισσότερα σπίτια σήμερα δεν βλέπουμε συχνά ρολόγια. Ένα κρεμαστό ρολόι είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό για τον τοίχο. Διάλεξε το σχέδιο που ταιριάζει στο στιλ του σπιτιού και επέλεξε αν θα το κρεμάσεις ή θα το τοποθετήσεις σε ένα ράφι.

  • Θήκη για σακούλες

Οι επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα στις ειδικές θήκες για σακούλες. Μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να φαίνονται στο δωμάτιο ή να τις κρύψεις μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας ή στο μπαλκόνι.

Αυτές είναι κάποιες ιδέες για την επόμενη βόλτα σου σε καταστήματα με είδη σπιτιού και διακοσμητικά. Μπορείς να αγοράσεις όμορφα αντικείμενα με μεγάλη χρηστικότητα για να μπορείς να τακτοποιείς τα προσωπικά σου είδη και να δώσεις υπέροχο στιλ στο σπίτι.