“Αριστερό – Δεξί Εξτρέμ” : Εμβόλιμη αγωνιστική για την Α’ κατηγορία και τον 1ο όμιλο – Αποτελέσματα, σχολιασμός και Βαθμολογία

Χθες Τετάρτη 29.11.2023 είχαμε εμβόλιμη αγωνιστική για την Α’ κατηγορία και για τον 1ο όμιλο την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου χωρίς μεγάλο ματς ούτε και κάποια έκπληξη.

Η Αμμουδιά παρέμεινε στην 1η θέση μετά από την εύκολη νίκη απέναντι στον αδύνατο ΠΑΟΚ Σερρών με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και τελικό σκορ το απίστευτο 13-1.

Σημαντική νίκη με 4-2 πέτυχε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου απέναντι στο μαχητικό Νέο Πετρίτσι με τρομερή διακύμανση του σκορ καθώς η εύκολη νίκη που φάνταζε μετά το 2-0 έγινε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα 2-2 αλλά με πίεση και αποφασιστικότητα η ομάδα του κ. Δουλγέρη κατάφερε τη τελική νίκη.

Κακή διαιτησία από τον επόπτη γραμμών που έφερε σε δύσκολη θέση και τον διαιτητή του αγώνα.

Σε ένα σημαντικό ματς στο Λιθότοπο η τοπική ομάδα νίκησε με 2-0 τον ανεβασμένο Χείμαρρο και βάζει τις βάσεις για την 5άδα που είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Χείμαρρος παλεύει για την παραμονή αλλά πλέον δείχνει ικανός να την καταφέρει καθώς δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα της αρχής του πρωταθλήματος.

Δύσκολη νίκη και για τον Ηρακλή Σερρών παρά την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στο Μεγαλοχώρι με 2-0. Του λείπει το εύκολο γκολ και παραλίγο να το πληρώσει σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα απέναντι σε αδύνατη ομάδα. Το Μεγαλοχώρι τα έχουμε ξαναπεί, είναι αδύναμο αλλά παλεύει όσο μπορεί κάθε αγώνα.

Στα Καλά Δέντρα τα Άνω Πορόια πήγαν για να πάρουν κάτι και αυτό φάνηκε και στο γήπεδο. Με λίγη τύχη θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά η εμπειρία των παικτών του Πυθαγόρα έφερε τη νίκη στα Καλά Δέντρα κυρίως με ατομικές ενέργειές.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική  

ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ : 2-0

ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ : 3-1

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ : 2-0

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ : 4-2

ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ : 13-1

ΡΕΠΟ: ΡΟΔΟΠΟΛΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :

  1. ΑΜΜΟΥΔΙΑ                       28
  2. ΚΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ   28
  3. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 22
  4. ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ          19
  5. ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ                    16
  6. ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ                      13
  7. ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ    13
  8. ΡΟΔΟΠΟΛΗ                       9
  9. ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ                      8
  10. ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ                   4
  11. ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ   0