ΠΑΟΚ : Στους 16 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και «Χρυσάφι» στα ταμεία του

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε μία σπουδαία επιτυχία καθώς όχι μόνο βρέθηκε στους «16» μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά το πέτυχε με τεράστια νίκη μέσα στη Γερμανία με αντίπαλο την ανταγωνιστική ομάδα της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Ας δούμε όμως τα κέρδη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι ομολογουμένως πολύ μεγάλα σύμφωνα με το SportFm.gr

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει από 100.000 ευρώ (δηλαδή 300.000) με τη συμμετοχή στον δεύτερο, τρίτο προκριματικό γύρο και τα πλέι οφ του Conference League. Στα ταμεία του συλλόγου μπήκαν περί τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει και ένα έξτρα μπόνους συμμετοχής στους ομίλους που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Με τις 4 νίκες που έχει κάνει στη φάση των ομίλων θα πάρει 2 εκατ. ευρώ, άλλες 166.000 ευρώ είναι από την ισοπαλία με την Αμπερντίν στην Τούμπα και απομένει το παιχνίδι με την Ελσίνκι.

Από τη στιγμή που η ομάδα εξασφάλισε την απευθείας συμμετοχή στους «16» του Conference League, θα πάρει ως μπόνους 650.000 ευρώ για την πρώτη θέση στον όμιλο και άλλες 600.000 ευρώ για την πρόκρισή του. Μέσα σε όλα αυτά χρήματα, δεν υπολογίζονται τα έσοδα από εισιτήρια και τις πωλήσεις από το γήπεδο της Τούμπας.