Ο Εθνικός Πειραιώς αποχαιρετά τον φίλαθλό του Βασίλη Βασιλικό

Κάθε άνθρωπος όσο σπουδαίος και αν είναι, ότι μόρφωση και αν έχει συνήθως «κουβαλάει» στη ζωή του και την αγάπη για μία ομάδα που πολλές φορές συμβολίζει πολλά παραπάνω από έναν απλό αθλητικό σύλλογο.

Έτσι μετά το θάνατο του κ. Βασιλικού μάθαμε τι ομάδα υποστήριζε καθώς ο ιστορικός Εθνικός Πειραιώς τον χαιρέτισε μέσω ανακοίνωσής του

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αποχαιρετά με οδύνη τον επιφανή φίλο του ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ο οποίος λάμπρυνε με το έργο του την ελληνική και την παγκόσμια λογοτεχνία.
Η Διοίκηση του ιστορικού μας συλλόγου, θα τιμήσει τον εκλιπόντα με την τήρηση ενός λεπτού σιγής κατά τον εορτασμό των ΕΚΑΤΟ χρόνων του Συλλόγου, το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, στις 11.30 π.μ στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας.
Καλό ταξίδι, άξιε εκπρόσωπε της Ελλάδας στον κόσμο όλο. Είμαστε περήφανοι, που εκτός από το θρυλικό “Ζ”¨, έβαλες στην καρδιά σου και το “Ε” του Εθνικού μας.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ήταν σύζυγος της παγκοσμίου ακτινοβολίας σοπράνο Βάσως Παπαντωνίου, αδελφής του πρώην προέδρου του ιστορικού μας Συλλόγου Παύλου Παπαντωνίου, στους οποίους όλος ο κόσμος του Εθνικού απευθύνει θερμά συλλυπητήρια!»