“Αριστερό δεξί Εξτρέμ” : Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Κυπέλλου. Ποιοι πέρασαν στους 8 του Κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών

Είχαμε αγωνιστική δράση στα γήπεδα των Σερρών για τον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον φτάσαμε στους 8 της διοργάνωσης. Η έκπληξη θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το Μεγαλοχώρι που ενώ στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ανακάμψει και να παλέψει για την παραμονή, στο κύπελλο με πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισε την Παλαιοκώμη με σκορ 3-1 και κορυφαίο τον έμπειρο μέσο Παπά και πέρασε στην επόμενη φάση.

Το Σιδηρόκαστρο πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-2 πέρασε από το Νέο Πετρίτσι όπως και τα Καλά Δέντρα απέναντι στον Ηρακλή Σερρών με σκορ 4-0.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου που παραμένει βέβαια φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου ακόμα μία χρονιά δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Νέα Ζίχνη.

Στο όμορφο γήπεδο της Νιγρίτας η Αμμουδιά πέρασε τους 8 με το ευρύ 2-5 όπως και η Θύελλα Σερρών απέναντι στο αδύναμο για το επίπεδο αυτό Άγιο Πνεύμα με σκορ 0-8. Το Άγιο Πνεύμα ήταν η μόνη ομάδα της Β κατηγορίας που έφτασε στους 16 του θεσμού.

Ο αγώνας που είχε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας έγινε ανάμεσα στον Εμμανουήλ Παπάς και το Λιθότοπο με το τελικό σκορ 1-2 να δίνει την πρόκριση στους φιλοξενούμενους.

Αναλυτικά οι αγώνες :
Νέο Πετρίτσι – Σιδηρόκαστρο : 0-2
Μεγαλοχώρι  – Παλαιοκώμη : 3-1
Νέα Ζίχνη – Απόλλων Παραλιμνίου : 1-5
Εμμανουήλ Παπάς – Λιθότοπος : 1-2

Καλά Δένδρα – Ηρακλής Σερρών  : 4-0
Νιγρίτα 2018 – Αμμουδιά : 2-5
Άγιο Πνεύμα – Θύελλα Σερρών : 0-8

Αναλυτικά οι 8 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για την 4η φάση του Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών:

Σιδηρόκαστρο
Μεγαλοχώρι
Απόλλων Παραλιμνίου
Λιθότοπος
Καλά Δένδρα
Αμμουδιά
Θύελλα Σερρών
Αστέρας Νεοχωρίου