“Αριστερό Εξτρέμ” : Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι για τα Καλά Δέντρα – Αναβολή για την Θύελλα και εντυπωσιακή νίκη για το Σκούταρι

Μία αγωνιστική με κακό καιρό, αναβολές αγώνων και μεγάλα ματς όμως για το πρωτάθλημα Σερρών. Έχουμε αλλαγές στην βαθμολογία ειδικά στον Β όμιλο της Α κατηγορίας όπου η πρωτοπόρος Θύελλα Σερρών δεν αγωνίστηκε καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας με την Μεσολακκιά και πέρασε μπροστά με έναν αγώνα παραπάνω το Νεοχώρι.

Για τον 1ο όμιλο της Α κατηγορίας είχαμε την μεγάλη νίκη για τα Καλά Δέντρα εντός έδρας απέναντι στο Σιδηρόκαστρο με σκορ 2-0 και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου ο Πυθαγόρας. Πολλές φάσεις και ωραίο ποδόσφαιρο, δίκαια νίκησαν τα Καλά Δέντρα και απέδειξαν σε ένα ακόμα αγώνα ότι έχουν πολύ καλή ομάδα.

Η Αμμουδιά βρέθηκε κοντά στην απώλεια βαθμών στον Λιθότοπο όπου η τοπική ομάδα επιβεβαίωσε ότι είναι ένα αξιόλογο πλέον σύνολο μετά τις προσθήκες που έγιναν αλλά η εμπειρία παικτών και προπονητή έφεραν το τελικό αποτέλεσμα 2-5!

Τα Άνω Πορόια δεν δυσκολεύτηκαν και κέρδισαν με 4-0 το Μεγαλοχώρι και έμειναν ψηλά στη βαθμολογία ενώ το Μεγαλοχώρι παρά την έκπληξη του Κυπέλλου δεν κατάφερε με την ψυχολογία να πάρει κάτι από τον αγώνα.

Ο Χείμαρρος πέτυχε σπουδαία νίκη που επιβεβαίωσε αυτό που λένε όλοι ότι με το νέο προπονητή είναι πλέον άλλη ομάδα και κέρδισε με 3-1 εύκολα το μαχητικό Νέο Πετρίτσι.

Αναβλήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή Σερρών και την Ροδόπολη και απορούμε πως επιτρέπει η ΕΠΣΣ να γίνονται αγώνες σε αυτό το γήπεδο της Ομόνοιας γενικά.  Μήπως να διαμαρτυρηθεί προς το Δήμο; Ας μην περιμένουμε να χτυπήσει κανένας αθλητής.

Στον άλλο όμιλο τεράστια νίκη για το Σκούταρι μέσα στο Άνω Μητρούση με το ευρύ 1-4. Μία νίκη που αλλάζει ξανά τις ισορροπίες στον όμιλο και βάζει εκ νέου στο «παιχνίδι» το Σκούταρι που θα δώσει τεράστιας σημασίας αγώνα την άλλη αγωνιστική με την ιστορική Θύελλα Σερρών.

Δυστυχώς στον αγώνα αυτό είχαμε φασαρίες στο τέλος του αγώνα και αρκετές ομάδες αναμένουν να διαβάσουν το φύλλο αγώνα…

Ξεχώρισε η εκπληκτική νίκη της Νιγρίτας στην Παλαιοκώμη με 0-6 σε ένα ματς που ο καιρός ήταν πάρα πολύ κακός και θα περίμενε κανείς να δυσκολευτεί να μπει γκολ. Η Νιγρίτα προσπαθεί να επανέλθει από τα κακά αποτελέσματα και έχει σημαντικούς αγώνες μπροστά της που θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι ομάδα play of.

Εύκολα το Νεοχώρι με 4-0 την πολύ κακή Νέα Ζίχνη και το Χρυσό με 5-0 τον επίσης κακό Εμμανουήλ Παπά σε αγώνες που από την αρχή δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης τα φαβορί.

Για την Β κατηγορία έχουμε πει το πόσο άσχημο είναι αυτό το «άνευ αγώνα» είχαμε και τις αναβολές και αξίζει να σταθούμε στη μεγάλη νίκη του Προβατά απέναντι στο Ποντισμένο με 2-1  και απέδειξε ο Προβατάς ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αγώνα και θα παλέψει για την άνοδο.

Επίσης σημαντική νίκη πέτυχε το Άγκιστρο με τον Λευκώνα με σκορ επίσης 2-1 για τον ίδιο όμιλο.

Στον άλλο όμιλο τεράστια νίκη το Ψυχικό με 4-1 απέναντι στο Βαλτοτόπι όπου το υποχρέωσε στην 1η ήττα για φέτος και έβαλε φωτιά στον όμιλο βαθμολογικά.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ  14η αγωνιστική

ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ – ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: 2-0
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ : 2-5
ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ – ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ : 4-0

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΡΟΔΟΠΟΛΗ : ΑΝΑΒΟΛΗ
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ – ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ : 3-1
ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ(ΧΡΙΣΤΟΣ)

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ  13η αγωνιστική

ΘΥΕΛΛΑ – ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ : ΑΝΑΒΟΛΗ
ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ – ΣΚΟΥΤΑΡΙ : 1-4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ: 4-0

ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ – ΝΙΓΡΙΤΑ 2018: 0-6
ΧΡΥΣΟ – ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ: 5-0

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική

ΠΡΟΒΑΤΑΣ – ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ: 2-1
ΗΡΑΚΛΕΙΑ – ΣΕΡΡΕΣ 1800: 0-5
ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ – ΚΕΡΚΙΝΗ : 3-0 α.α.

ΕΛΑΙΩΝΑΣ – ΒΥΡΩΝΕΙΑ : ΑΝΑΒΟΛΗ
ΑΓΚΙΣΤΡΟ – ΛΕΥΚΩΝΑΣ: 2-1
ΠΗΓΑΣΟΣ – ΚΑΤΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ : 3-0 α.α
ΠΛΑΤΑΝΑΚΙA – ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ Β’ : 3-0 α.α.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ  11η αγωνιστική

ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ – ΝΙΓΡΙΤΑ Β’ : 2-0
ΨΥΧΙΚΟ – ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ: 4-1
ΠΡΩΤΗ – ΣΕΡΡΕΣ 85: 3-0
ΧΡΥΣΟ Β’ – ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ: 1-3

ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ – ΠΟΣ 2000: 2-1
ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ – ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ : 0-3 α.α