Θύελλα Σερρών : Οφείλετε να είστε τουλάχιστον αξιοπρεπείς!

Ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία του Νομού Σερρών η Θύελλα Σερρών με έτος ίδρυσης το 1961 και πλήθος συμμετοχών σε Εθνικές κατηγορίες έως τις αρχές του 80 (μέχρι και την συγχώνευση με τον Σερραϊκό και τη δημιουργία της Σέρρες 85) και σήμερα με πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών, προχώρησε σε μία καυστική ανακοίνωση για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τη στάση της νυν Δημοτικής αρχής.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση :

Τα προβλήματα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό τεράστια αλλά στις Σέρρες γιγαντωμένα.

Μέσα στο πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στις Σέρρες όπως το γηπεδικό με την πλήρη εγκατάλειψη ΟΛΩΝ των γηπέδων μαζικού αθλητισμού, με την εύνοια κάποιων έναντι όλων των πολιτών όχι απλά των ομάδων και των συλλόγων έχουμε να αντιμετωπίσουμε τώρα και την αθέτηση υποσχέσεων που σε άλλους Δήμους έχει ολοκληρωθεί ομαλά αλλά στο δικό μας όχι.

Η πενιχρή ενίσχυση των ερασιτεχνικών συλλόγων πήγε περίπατο … περίπατο στον εγκαταλειμμένο ΟΒΑ..

Να ενημερώσουμε κάποιους ότι η Θύελλα δεν απειλείται και όταν ζητάμε το αυτονόητο οφείλετε να είστε τουλάχιστον αξιοπρεπείς!

Η Θύελλα είναι ιστορικό σωματείο, με έντονη κοινωνική δράση στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και δεν αποσκοπούν πουθενά για να εξαργυρώσουν την προσπάθειά τους. 

Αυτά τα ελάχιστα που υποσχεθήκατε σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Δήμου μας αν δεν νιώθετε ντροπή μην τα υλοποιείτε… Εμείς μπαίνουμε μπροστά για όλους και ξέρουμε καλά τις συνέπειες, τις έχουμε ήδη βιώσει… 

ΥΓ Δεν «τσουβαλιάζουμε» , ξέρουμε ποιοι φταίνε και ποιοι λίγοι προσπάθησαν. Αλλά με την αξιοπρέπεια και την ιστορία της Θύελλας δεν θα παίξετε κύριοι

ΥΓ Χρόνια πολλά σε όλους από τους «Λιγνιτωρύχους» στα Δυτικά της Πόλης!