“Αριστερό Εξτρέμ” : Τρομερό ματς στο Σκούταρι – Θύελλα Σερρών 3-3! Με νίκες συνέχισαν Αμμουδιά , Καλά Δέντρα και Χρυσό

Μία αγωνιστική που χαρακτηρίστηκε από τον κακό καιρό και τους άσχημους αγωνιστικούς χώρους αλλά είδαμε κάποιους εντυπωσιακά καλούς αγώνες όπως πχ το Σκουτάρι – Θύελλα όπου κάθε στιγμή μπορούσε άλλη ομάδα να πάρει τη νίκη έως και το τελευταίο λεπτό!

Δυστυχώς είδαμε «άνευ αγώνα» και στην Α’ κατηγορία και βέβαια συνεχίστηκαν τα αδιάφορα ματς που με σκορ πολύ μεγάλα τελείωσαν αρκετοί αγώνες.

Στο τέλος αυτά τα γκολ, οι διαφορές τερμάτων, μπορεί να παίξουν και ρόλο στην κατάταξη και θα είναι αδικία για ομάδες που τα κέρδισαν με άνευ αγώνα… και όμως στην Α΄ κατηγορία το συζητάμε και αυτό… κάτι πρέπει να αλλάξει και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι!

Αναβλήθηκε και ο αγώνας Νέα Ζίχνη με Νιγρίτα λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στη Μονόβρυση, ένα γήπεδο που και στα καλά του δεν είναι εύκολο να γίνει σωστός αγώνας.

Στην αναμέτρηση Αμμουδιά – Ολυμπιακός Ροδόπολης είχαμε το άνευ αγώνα αποτέλεσμα όπου μία ιστορική ομάδα, ο Ολυμπιακός Ροδόπολης δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο. Μακάρι να ευχηθούμε να βρει το δρόμο της η Ροδόπολη.

Τα Καλά Δέντρα κέρδισαν εύκολα το Μεγαλοχώρι και το Σιδηρόκαστρο τον ΠΑΟΚ Σερρών σε αγώνες που δεν θα έπρεπε να είναι αγώνες Α’ κατηγορίας…

Ο Ηρακλής Σερρών κέρδισε σημαντικό αγώνα με το Νέο Πετρίτσι στη μάχη της 5άδας με σκορ 3-0 και αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε στο πλαστικό γήπεδο της Ομόνοιας καθώς το Β γήπεδο του ΟΒΑ είναι εντελώς ακατάλληλο και ο Δήμος Σερρών πρέπει επιτέλους να το δει αυτό το θέμα.

Στον Λιθότοπο έγινε τρομερό ματς, με ένταση και νικητή την τοπική ομάδα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι τα Πορόια δεν θα αφήσουν να χαθεί η 5άδα και έχουν μαχητική ομάδα για να το πετύχουν.

Στον Β όμιλο είχαμε όπως είπαμε την ματσάρα στο Σκούταρι όπου η τοπική ομάδα ενώ έκλεξε στο τέλος το Βαθμό, στην τελευταία φάση μπορούσε να πετύχει και την ανατροπή!

Στο αγωνιστικό μέρος το 1ο ημίχρονο ήταν της γηπεδούχου ομάδας όπου προηγήθηκε με 1-0. Στο Β ημίχρονο οι αλλαγές της Θύελλας στην αρχή και στη μέση του ημιχρόνου φρέσκαραν την ομάδα, βοήθησαν πάρα πολύ οι παίκτες που μπήκαν και με ωραίο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο γύρισαν τον αγώνα αλλά στο τελευταίο λεπτό το Σκούταρι που δεν τα παραδίδει εύκολα πήρε το βαθμό. Κακή διαιτησία με παράπονα από τη Θύελλα.

Από τα υπόλοιπα ματς αξίζει να σταθούμε στην τεράστια νίκη του Χρυσού με 4-1 απέναντι στο Μητρούση. Το Χρυσό έχει κερδίσει όλα τα ντέρμπι συνεχόμενα και έχει ανέβει ψηλά στη βαθμολογία και δείχνει ικανό να κυνηγήσει έως το τέλος ακόμα και την 1η θέση…

Το Μητρούση πλέον παίζει όλη την χρονιά την επόμενη αγωνιστική με τη Θύελλα εντός έδρας και θέλει τη νίκη για να μην μείνει πίσω από την κορυφή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Α’ Κατηγορία – Α’  Όμιλος 16η αγωνιστική

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ: 7-0
ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ – ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ : 7-0
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ : 2-1
ΑΜΜΟΥΔΙΑ – ΡΟΔΟΠΟΛΗ: 3-0 άνευ αγώνα
ΗΡΑΚΛΗΣ – ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ : 3-0
ΡΕΠΟ: ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ

Α’ Κατηγορία Β’ Όμιλος 14η αγωνιστική

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ – ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 : ΑΝΑΒΟΛΗ
ΣΚΟΥΤΑΡΙ – ΘΥΕΛΛΑ : 3-3
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ : 1-5
ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ : 0-9
ΧΡΥΣΟ – ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ : 4-1

Οι εξ αναβολής αγώνας Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών.

ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ – ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ : 4-4