Νίκη μισό πρωτάθλημα για τη Θύελλα Σερρών στη Νιγρίτα – Μάχη για την 5άδα στον Α’ Όμιλο

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το τοπικό πρωτάθλημα Σερρών στην Α’ και Β’ κατηγορία και ακόμα μία αγωνιστική ο δυνατός αέρας και το κρύο πρωταγωνίστησαν.

Έχουμε πλέον σχεδόν και μαθηματικά πρωταθλητή στον Β όμιλο της 1ης κατηγορίας και μιλάμε βέβαια για την ιστορική Θύελλα Σερρών.

Η ομάδα με προπονητή τον Δημήτρη Άβαλη κατάφερε και τερματίζει πρώτη στην κούρσα αυτή καθώς είχε και βάθος στο ρόστερ της και  πολύ καλή οργάνωση που πρόσφερε ηρεμία στους ανθρώπους της να δουλέψουν.

Λέμε σχεδόν καθώς έχει έναν αγώνα λιγότερο με τη Μεσολακκιά που εκκρεμεί και τελευταία αγωνιστική με τον Εμμανουήλ Παπά και χρειάζεται μία νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα που ο σύλλογος αυτός έχει να κερδίσει από τις αρχές της δεκαετίας του 80!

Μεγάλη και ιστορική νίκη λοιπόν για τη Θύελλα Σερρών μέσα στη Νιγρίτα με 0-3.

Το Νεοχώρι απέδειξε στο άλλο μεγάλο ματς της αγωνιστικής ότι δίκαια ήταν στους διεκδικητές του πρωταθλήματος καθώς συνέτριψε εύκολα με 6-0 το κακό Άνω μητρούσι.

Το Χρυσό πολύ εύκολα πήρε το διπλό στη Μεσολακκιά και η Παλαιοκώμη έκανε μία ακόμα σημαντική νίκη που θα βοηθήσει για το στόχο της παραμονής απέναντι στη Νέα Ζίχνη.

Για τον όμιλο αυτό τέλος είχαμε και την αναμενόμενη νίκη του Σκουτάρεως στην έδρα του Εμμανουήλ Παπά με 0-2.

Για τον Α’ όμιλο της 1ης κατηγορίας αξίζει να σταθούμε στο ντέρμπι στο Χείμαρρο όπου έγινε ο αγώνας ανάμεσα στο Λιθότοπο και το Σιδηρόκαστρο. Το τελικό 2-2 δείχνει τι αγώνας έγινε και ότι ο Λιθότοπος παλεύει να μπει στην 5άδα έως το τέλος.

Μεγάλη νίκη 5άδας για τα Άνω Πορόια με 3-0 απέναντι στο Νέο Πετρίτσι και νίκη ελπίδας για το Μεγαλοχώρι μέσα στην απογοητευτική Ροδόπολη.

Ο Χείμαρρος νίκησε με 10-0 τον ΠΑΟΚ Σερρών σε έναν αγώνα που δεν έπρεπε να είναι αγώνας Α κατηγορίας!

Τέλος είχαμε το ματς στα Καλά Δέντρα όπου ο πολύ καλός Ηρακλής Σερρών προσπάθησε να κερδίσει κάτι από τον αγώνα και δύσκολα επικράτησε τελικά η τοπική ομάδα.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το εξ’ αναβολής ματς της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στην Serres1800 και το Πoντισμένο στο γήπεδο του Αεροδρομίου όπου είχε αρκετό κόσμο καθώς ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Σε άλλο σημαντικό αγώνα το Ψυχικό κέρδισε με 4-3 το Ροδολίβος σε έναν αγώνα διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Χάνονται πλέον οι ελπίδες για την ομάδα του Ροδολίβους για άνοδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α’ Κατηγορια – Α’ Όμιλος 19η αγωνιστική

ΡΟΔΟΠΟΛΗ – ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ : 1-3

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ – ΠΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ : 10-0

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ – ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ : 3-0
ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ : 2-0
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ : 2-2
ΡΕΠΟ: ΑΜΜΟΥΔΙΑ

 

Α’ Κατηγορια – Β’ Όμιλος 17η αγωνιστική

ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 – ΘΥΕΛΛΑ : 0-3

ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ – ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ : 2-0

ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ – ΧΡΥΣΟ : 2-5
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΣ – ΣΚΟΥΤΑΡΙ : 0-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ : 6-0

 

Β’ Κατηγορια – Α’ Όμιλος 14η αγωνιστική

ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ – ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ….0-1

ΕΛΑΙΩΝΑΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ : 0-2

ΒΥΡΩΝΕΙΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΑ : 3-0

ΣΕΡΡΕΣ 1800 – ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ : 0-0

ΠΡΟΒΑΤΑΣ – ΑΓΚΙΣΤΡΟ : 3-0

 

Β’ Κατηγορία – Β’ Όμιλος 14η αγωνιστική

ΠΟΣ 2000 – ΣΕΡΡΕΣ 85 : 4-0

ΝΕΑ ΜΠΑΦΡΑ – ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ : 4-2

ΨΥΧΙΚΟ – ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ: 4-3
ΝΙΓΡΙΤΑ Β’ – ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ : 1-4
ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ – ΧΡΥΣΟ Β’ : 2-1
ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ – ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ : 2-1