Μικρές Σημαντικές Ειδήσεις – Εθνικές & Τοπικές 31.01.2024

-Διαβάζουμε στο τύπο για τη δεύτερη κατά σειρά απορριπτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης για την μετονομασία της οδού Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη σε οδό Μίκη Θεοδωράκη. Συμφωνεί η στήλη ξεκάθαρα! Μπορούμε να τιμήσουμε ανθρώπους σαν τον Μίκη με τόσους τρόπους ας αφήσουμε τις οδούς που ο λαός έμαθε και αποδέχτηκε στην ησυχία τους.

Θέλετε παραδείγματα από την πόλη μας ; Ποιος κάνει χρήση της ονομασίας «Κωνσταντίνου Καραμανλή» για την Μεραρχίας ;

-Αυτά τα καημένα τα φρεάτια στην πόλη των Σερρών όσες φορές και αν το έχει κάνει θέμα η στήλη παραμένουν σε μεγάλο βαθμό σε κακή κατάσταση. Υπάρχουν περιοχές που με μία μικρή βροχή γεμίζουν οι δρόμοι νερό. Ας το δει η νέα διοίκηση καθώς είναι κρίμα για ένα θέμα χωρίς κόστος να προκύπτει ταλαιπωρία των πολιτών.

-Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας αποφάνθηκε τη Δευτέρα υπέρ της συμφωνίας με την Ιταλία που επιτρέπει στην ιταλική κυβέρνηση να δημιουργήσει κέντρα υποδοχής τα οποία θα φιλοξενούν μετανάστες! Το καταλάβαμε ; Θα διώχνει η Ιταλία μετανάστες προς την Αλβανία και μένει να μάθουμε εκεί τι θα γίνει όλος αυτός ο κόσμος, θα είναι σε κλειστά κέντρα ή ανοιχτά ;

-Τρομερές καταγγελίες για τον ΟΗΕ όπου μέλη του προσωπικού της UNRWA κατηγορούνται ανοιχτά για συμμετοχή στην Χαμάς ή την Ισλαμική Τζιχάντ. Κάτι δεν πάει καλά, θέλει ηρεμία από όλους, αυστηρές ποινές και συμπεριφορές όπου χρειάζεται και κυρίως πολιτική σοβαρότητα! Ο κόσμος όλος είναι σε αναβρασμό!

-Άραγε ξέρουμε γιατί διαμαρτύρονται οι αγρότες στην Ελλάδα; Έχει αξία να μάθουμε και να γνωρίζει το σύνολο της κοινωνίας.

Στην Δυτική Ευρώπη το βασικό τους διεκδίκησης είναι η μη αύξηση του φόρου στα αγροτικά καύσιμα! Οι κυβερνήσεις ήθελαν να επιβάλουν αυξήσεις στους φόρους για τα καύσιμα για να βρεθούν νέοι τρόπου χρηματοδότησης για την πρόσβαση σε λιγότερο ρυπογόνα τρακτέρ… Στην Ελλάδα ; Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν οι αγρότες μας, από την ενημέρωση και μετά να πάμε στη διαμαρτυρία.

-Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε «ναι στο διάλογο επί των πολιτικών με στελέχη από τη Νέα Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως με τον κ. Κασσελάκη» … Μας βάζεις δύσκολα πρόεδρε …

Επίσης χαρακτήρισε πολιτικό δορυφόρο τον κ. Λοβέρδο μετά την αναφορά του τελευταίου σε ίδρυση νέου κόμματος

-Φίλος της στήλης σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας άρεσε ότι το γεγονός ότι ο Νομός μας είναι τελευταίος δεν νοιάζει κανέναν αρμόδιο καθώς δεν νοιάζει τον κόσμος πρώτα από όλα…. Έχει άδικο; Εσείς τι λέτε ;

-Σχόλια και παρατηρήσεις στο goserres2017@gmail.com θα χαρούμε και να σας διαβάσουμε και να απαντήσουμε σε ότι θέλετε.